Netflix: Vestea Cea mai BUNA pentru Abonatii din TOATA Lumea

Netflix a luat decizia extrem de buna pe care o asteptau toti abonatii sai din intreaga lume, iata ce face deja incepand de acum, si de ce ne bucuram.

Netflix precautii

Netflix a luat o decizie extrem de importanta care vine ca o veste extrem de buna pentru toti abonatii sai din intreaga lume, si foarte multi o asteptau ica de acum cateva saptamani bune. Mai exact, cei de la Netflix au luat decizia de a stabili un plan pentru a relua productia de filme si seriale, aceasta fiind suspendata acum mai bine de o luna din cauza restrictiilor impuse de catre pandemia de Coronavirus la nivel global, nu doar in SUA.

Netflix a inceput sa filmeze deja in Coreea de Sud, Japonia, si Islanda, iar luna aceasta urmeaza sa reinceapa flmarile in Suedia, apoi in Norvegia in luna Iulie, adica lucrurile ar trebui sa revina oarecum la normal. Desigur ca Netflix ia o serie de masuri de siguranta in toate aceste tari, inclusiv verificarea constanta a temparaturii, oferirea de materiale de protectie pentru angajati, distantarea acestora, si asa spera ca totul va decurge normal.

Netflix: Vestea Cea mai BUNA pentru Abonatii din TOATA Lumea

Netflix are inchisa productia in SUA din martie, ceea ce a intarziat filmarile pentru o unele seriale foarte populare, printre care Stranger Things, sau Succession, dar si acolo lucrurile vor fi reluate candva. Totusi, faptul ca Netflix a reusit sa reia productia in anumite tari este o veste buna, desi cel mai probabil e vorba de filmari pentru continut local facut de catre cei de la companie, deci nu ne putem asteptam sa se produca unele filme importante.

“Netflix a stabilit un plan pentru a reincepe producția pentru serialele și filmele sale, prezentând o nouă normalitate pentru seturile de la Hollywood care implică verificări zilnice de temperatură, prânzuri în box în loc de mese în stil bufet și aplicatoare de unică folosință pentru machiaj. Deoarece spectacolele și filmele Netflix sunt realizate pe tot globul, începem să învățăm cum să facem din nou producția, în ciuda crizei. Există mii de [membri] ai echipajului nerăbdători să revină la muncă și milioane de oameni se bazează pe divertismentul pe care îl produc.”

Netflix nu a reluat totusi filmarile in totalitate, iar asta pentru ca sceele in care apar persoane in numar mare, sau scenele intime, au fost amanate, deci nu tot ceea ce era programat va si fi filmat. Practic, nu toate filmele si serialele pentru care Netflix a reluat productia acum vor si fi facute in totalitate, iar asta pentru ca nu pot fi filmate toate scenele deocamdata si totul deoarece siguranta este mult mai importanta decat productia in sine.

Netflix va continua sa reia productia si in alte zone de pe glob, dar ramane de vazut cum se va desfasura totul in tarile in care inca exista restrictii, si mai important, in SUA, unde sunt facute cele mai importante productii.