Orange: AVERTIZAREA foarte IMPORTANTA pentru TOTI Clientii

Orange a emis astazi o avertizare foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moment de la operator.

Orange inselaciuni

Orange face astazi o avertizare extrem de importanta pentru toti clientii sai din Romania, iar asta in conditiile in care foarte multi nu stiu cum trebuie sa se protejeze cel mai bine impotriva persoanelor rau intentionate. Mai exact, cei de la Orange au emis astazi avertizari cu privire la atacurile de tip phishing care sunt facute in Romania impotriva clientilor lor, si au inceput sa trimita inclusiv SMS-uri in care le spun oamenilor fix acelasi lucru.

Orange ii avertizeaza pe clientii sai in legatura cu faptul ca angajatii sai nu solicita prin SMS, email, scrisori, sau la telefon, informatii despre conturi bancare, parole la conturi, sau coduri de reincarcare. Orange face aceasta avertizare astazi probabil pentru ca au existat persoane care au fost victime ale unor asemenea atacuri, persoane care s-au folosit de imaginea companiei luand decizia de a pacali oamenii pentru a le fura diverse informatii.

Orange: AVERTIZAREA foarte IMPORTANTA pentru TOTI Clientii

orange inselaciuni recomandare

Orange spune ca informatiile de acest gen sunt strict confidentiale, si ca ele nu trebuie comunicate catre nimeni prin telefon, sau prin orice fel de alte metode, iar asta e ceva ce toata lumea trebuie sa stie. Nu este bine sa furnizati aceste informatii catre terte persoane, sau chiar catre persoanele apropiate, pentru ca ele pot fi folosite pentru a va fura bani, conturi, sau orice altceva, deci avertismentul de la Orange trebuie privit ca o recomandare generala.

Orange e obligata sa faca asta pentru ca unele persoane rau intentionate se folosesc de imaginea sa pentru a pacali oamenii, ceea ce desigur ca nu este corect, dar lucrurile acestea nu prea pot fi oprite inainte de a incepe. Orange a depus mai mult ca sigur plangeri la politie pentru a se descoperi persoanele care fac aceste lucruri, chiar daca ele inearca sa se ascunda in fata unor cartele prepay, email-uri false, iar asta pentru ca e greu sa ramana anonime.

Orange vine cu avertizarea astazi, dar atacurile impotriva oamenilor au fost mai mult ca sigur facute si in trecut, dar e bine sa stiti de acum cum sa va protejati cat mai bine.