WhatsApp: TRUCUL Urias ce a fost Crezut IMPOSIBIL Pana Acum

WhatsApp poate avea folosit acest truc pentru ceva ce ai crezut ca este imposibil pana acum, iata ce poti face in telefoanele tale in acest moment.

WhatsApp imposibilitate

WhatsApp are in cele ce urmeaza prezentat un truc extrem de interesant care va poate ajuta sa faceti ceva ce n-ati crezut ca este posibil in aplicatia voastra, dar iata ca in realitate poate fi facut. Mai exact, vorbesc despre faptul ca in aplicatia WhatsApp puteti inregistra apeluri telefonice VoIP facute cu orice fel de persoane, iar asta desi aceasta posibilitate nu e tocmai una dintre cele mai cunoscute pentru oamenii care folosesc aplicatia in viata de zi cu zi.

WhatsApp poate avea apelurile telefonice facute cu telefoane Android inregistrate cu aplicatii precum Call Recorder – Cube ACR, aceasta facilitand inregistrarea conversatiei audio, deci nu e utila pentru apelurile video. Alte aplicatii similare pentru Android pot fi folosite in acelasi scop pentru a inregistra conversatiile audio facute prin intermediul aplicatiei WhatsApp, totul fiind foarte simplu de realizat, inclusiv pentru multe alte tipuri de aplicatii pentru telefoane.

WhatsApp: TRUCUL Urias ce a fost Crezut IMPOSIBIL Pana Acum

WhatsApp poate avea foarte simplu inregistrate apelurile telefonice de pe telefoanele Android pentru ca pe acestea exista mai multa “libertate”, iar mai multe aplicatii sunt disponibile pentru acest lucru. Aplicatiile acestea sunt disponibile inclusiv pentru inregistrarea apelurilor telefonice standard, nu doar cele facute prin WhatsApp, iar daca o veti cauta pe cea de mai sus in Google Play Store, veti gasi si alte aplicatii care au aceeasi functionalitate oferita.

WhatsApp nu poate avea la fel de usor inregistrate apelurile telefonice si de pe iPhone, colo fiind necesara conectarea telefoanelor la un Mac si folosirea QuickTime pentru inregistrarea apelurilor. Procedura in sine nu este simpla, si nici nu poate fi facuta decat daca aveti un Mac la indemana, astfel ca in aceasta situatie e mai simplu sa aveti un alt telefon langa voi pentru a inregistra apelurile facute prin WhatsApp decat sa folositi un Mac pentru asta.

WhatsApp nu ofera o functie dedicata pentru acest lucru deoarece este ilegal in multe tari sa se inregistreze apelurile telefonice fara consimtamantul interlocutorului, asa cum fac majoritatea oamenilor.