Assassin’s Creed Valhalla: VIDEO cu Primul Gameplay Trailer

Assassin’s Creed Valhalla a fost anuntat de mai bine de o saptamana, iar acum avem parte si de ceea ce ar trebui sa fie un gameplay trailer pentru versiunea care va ajunge pe XBOX Series X, chiar daca in realitate nu ne arata atat de multe precum ne-am dori.

Assassin’s Creed Valhalla va fi unul dintre primele jocuri care va fi lansate pentru noua serie de console a celor de la Microsoft, iar din pacate nu vedem prea multa actiune in acest scurt filmulet, ceea ce nu ne da prea multe sperante ca ne asteapta ceva cu adevarat grozav.

Assassin’s Creed Valhalla este gandit cu tehnologia ray tracing, si va avea unul dintre cele mai avansate motoare grafice disponibile, deci ar trebui sa avem parte de o experienta mai buna decat am crezut vreodata, cel putin in baza specificatiilor de pana acum.

Assassin’s Creed Valhalla va purta fanii seriei printr-o lume complet noua, dar in baza aceluiasi concept, cei de la UBISoft avand foarte mare succes cu jocurile acestea, si vor continua sa profite de acest lucru pentru ca noi console interesante sunt pregatite de lansare.

Assassin’s Creed Valhalla va fi lansat impreuna cu XBOX Series X, va ajunge la un moment dat si pe Playstation 5, si din cate se pare va ajunge inclusiv in unele modele mai vechi de console, deci mai multi jucatori vor avea posibilitatea de a-l juca.