Vodafone: SURPRIZA pentru Clientii Romani, ce a LANSAT Azi

Vodafone are o surpriza foarte buna astazi pentru clientii din Romania, iata ce a lansat in sfarsit dupa o foarte lunga asteptare dn partea romanilor.

Vodafone esim

Vodafone vine cu o noua surpriza foarte buna pentru clientii sai din Romania, iar asta pentru ca astazi a lansat ceea ce unii asteptau de foarte multa vreme, dar vor avea parte abia acum. Vodafone a lansat tehnologia eSIM in Romania pentru clientii sai, o tehologie pe care Orange a oferit-o in premiera pana acum, doar ca in cazul acestei lansari vorbim deasemenea despre disponibilitate limitata doar la anumite tipuri de dispozitive, din pacate.

Vodafone le permite prin eSIM tuturor clientilor sa renunte la cartelele fizice din telefoanele lor, telefoanele compatibile cu aceasta tehnologie putand fi conectate la retea doar in baza software-ului din ele. Clientii vor putea sa isi conecteze telefoanele la retea doar cu un cod QR pe care-l scaneaza din telefon, sau cu un cod introdus de meniul de setari, telefonul luand automat configuratia de la Vodafone pentru a oferi beneficiile de abonament.

Vodafone: SURPRIZA pentru Clientii Romani, ce a LANSAT Azi

Vodafone esim informatii

Vodafone lanseaza eSIM doar pentru telefoanele Samsung GALAXY S20 deocamdata, ceea ce ii lasa deoparte pe multi dintre cei care au iPhone, si au posibilitatea de a se bucura de aceasta tehnologie de mai bine de un an. Chiar si asa, e bine totusi ca Vodafone a implementat intr-un final suport pentru aceasta tehnologie, foarte multa lume asteptandu-l de ceva vreme, si desi vine cu suport foarte limitat, el va fi extins cu siguranta in viitor la alte telefoane.

Vodafone permite activarea gratuita a tehnologiei eSIM in telefoanele sale, iar toate dispozitivele pot folosi si o cartela SIM fizica in tandem cu cea digitala, deci utilizatorii beneficiaza de suport dual-SIM. Telefonele iPhone Samsung GALAXY S20 nu sunt nici pe departe singurele cu suport eSIM, insa Vodafone limiteaza accesul cel ai probabil in baza unui parteneriat cu Samsung pentru a implementa aceasta tehologie pentru clientii sai din Romania din anul 2020.

Vodafone nu a facut deocamdata un anunt cu privire la lansarea acestui serviciu in Romania, dar are o pagina dedicata pe website-ul sau in care vorbeste despre el, deci puteti suna la servicii pentru relatii cu clientii si cere lamuriri.