eMAG: Samsung GALAXY S20 cu REDUCERI Bune in Acest Weekend

emag samsung galaxy s20 reduceri bune

eMAG are surprize foarte bune astazi pentru telefoanele Samsung GALAXY S20, magazinul online incercand sa-si bucure clientii din Romania cu oferte neasteptat de bune, iar in aceasta pagina puteti gasi diverse modele din serie care sunt vandute la preturi care v-ar putea convinge sa le cumparati acum.

eMAG vinde de ceva vreme telefoanele din seria Samsung GALAXY S20, ele fiind lansate acum 2 luni, insa iata ele sunt deja vandute cu reduceri destul de bune, iar asta poate si pentru ca vanzarile la nivel global sunt afectate de pandemia de Coronavirus, desi telefoanele in sine sunt foarte bune, cu specificatii de top.

eMAG are la vanzare cu reducere telefoanele Samsung GALAXY S20, Samsung GALAXY S20 PLus si Samsung GALAXY S20 Ultra, toate fiind listate in aceasta pagina de catre magazinul online, insa desigur ca reducerile sunt diferite in functie de tipul de telefon, configuratia, etc, deci nu exista o egalitate intre preturile oferite.

Samsung GALAXY S20, pana la modelul Ultra, beneficiaza de reduceri de pana la 600 de LEI acum in Romania, si vorbim despre ofert foarte bune, fara extra reducere precum in trecut, insa unele sunt oferite cu cash back, deci puteti totusi sa obtineti ceva daca indepliniti conditiile promotiei pe care o deruleaza magazinul online.

eMAG are diverse alte oferte foarte bune in Romania, si daca sunteti intr-adevar interesati sa cumparati ceva de acolo, va recomand sa o faceti cat inca sunt disponibile promotiile.