DACIA Logan: Versiunea SPECIALA ce Nu va fi Lansata in 2021

DACIA Logan este asteptata de unii clienti intr-o versiune speciala care nu va fi lansata, din pacate, in cursul anului 2021, aita ce vor romanii sa vada.

DACIA Logan speciala

DACIA Logan va fi lansata in 2021 intr-un nou model, cu multe schimbari, si mai multe surprize bune, dar nu chiar tot ceea ce asteapta unii dintre romani va veni de anul viitor pentru aceasta serie de masini. Mai exact, pentru anul 2021 nu ne putem astepta sa vedem un model hibrid al DACIA Logan, deca daca prin asta intelegeti o versiune care sa functioneze atat pe benzina/motorina, cat si pe GPL, iar asta pentru ca un asemenea model deja exista.

DACIA Logan nu va fi lansata intr-un model hibrid care sa functioneze atat pe electricitate, cat si pe combustibil, iar asta pentru ca un alt model 100% electric va fi in centrul atentiei in cursul anului viitor. Desi o DACIA Logan in versiune hibrid ar fi extrem de utila in orase daca ar putea rula cativa zeci de kilometri cu motorul sau electric, realitatea este ca implementarea tehnologiei ar creste cu mult pretul de vazare pentru un asemenea model, ceea ce ar face-o inaccesibila pentru multi.

DACIA Logan: Versiunea SPECIALA ce Nu va fi Lansata in 2021

DACIA Logan ar reduce foarte mult costurile de exploatare pentru companii daca ar fi oferita intr-o versiune care ar functiona si pe electricitate, sau ar reduce costurile de functionare pentru cetatenii obisnuiti. Renault are deja modele de masini care functioneaza hibrid, asta stim deja, insa tehnologia care e folosita in ele excede cu mult ceea ce se cere pe DACIA Logan in momentul de fata, deci sansele ca un asemenea model sa fie lansat, raman mici.

DACIA Logan va fi lansata in 2021 intr-o versiune cu schimbari foarte mari pentru caroserie, design interior, multe piese ale masinii, si mult mai mult decat atat, insa motorizarile raman aceleasi. E posibil ca si pe partea de siguranta sa fie facute unele schimbari pentru aceste modele ale DACIA Logan, dar nu e deocamdata 100% sigur acest lucru, insa ar fi bine sa ne fie oferite imbunatatiri si din acest punct de vedere, pentru ca e nevoie  de ele.

DACIA Logan in versiunea noua pentru 2021 ar trebui sa fie prezentata la salonul auto de la Paris din octombrie, iar lansarea pentru clienti ar putea avea loc la inceput de an 2021.