Orange: SURPRIZA pentru Clienti, ce Ofera GRATUIT de Astazi

Orange are o noua surpriza astazi pentru clientii din Romania, iata ce ofera gratuit pentru toata lumea incepand de acum, si cum te poti bucura de tot.

Orange jocuri

Orange le face in weekend o noua surpriza mare clientilor sai din Romania, iar asta pentru ca a decis sa mai ofere ceva gratuit, pentru milioane de oameni din toata tara, iar in aceasta pagina aveti gratuitatea. Vorbim despre o noua surpriza foarte interesanta pe care o ofera cei de la Orange in Romania pentru milioane de clienti, mai exact, le ofera acces gratuit la platforma Orange Games incepand de astazi, iar asta pentru a ii ajuta sa isi ocupe timpul.

Orange distribuie prin Google Play Store aplicatia Orange Games care faciliteaza accesul la jocurile care sunt disponibile in ea, iar pana pe 31 mai toti utilizatorii de telefoane Android o pot instala si accesa gratuit. Pentru telefoanele iPhone nu exista, din pacate, o aplicatie similara oferita de catre Orange, iar asta din cauza faptului ca vorbim despre platforme diferite care au si limitari diferite impuse de catre companiile care le-au dezvoltat pentru telefoane.

Orange: SURPRIZA pentru Clienti, ce Ofera GRATUIT de Astazi

Orange jocuri gratuite

Orange spune ca in aceasta aplicatie utilizatorii de telefoane Android gasesc nu mai putin de 600 de jocuri care sunt lipsite de reclame, monede virtuale cu care sa cumpere obiecte, sau bonusuri nelimitate. Vorbim despre o colectie mare de jocuri pe care Orange le-o pune la dispozitie utilizatorilor pentru a se distra in aceasta perioada, iar din moment ce ele vin fara reclame si nu sunt facute in baza modelului freemium, utilizatorii ar trebui doar sa se distreze in ele.

Orange cere in mod normal 1.2 euro pe saptamana pentru accesul la Orange Games, insa in aceasta perioada de gratuitate clientii se bucura total de acces fara a plati vreun ban, si in final e o veste foarte buna. Probabil veti gasi unele jocuri care sa va fie pe plac dupa ce descarcati aplicatia in telefoanele voastre, insa poate ca gratuitatea celor de la Orange vine putin cam tarziu, ea fiind necesara cu mult mai mult timp in urma.

Orange o ofera totusi de astazi pentru toti clientii cu telefoane Android, deci milioane de persoane din Romania o pot incerca, si poate ca dupa aia o vor si plati pentru a se juca in continuare.