DIGI Romania: Anuntul ce SURPRINDE, Situatia din Toata Tara

DIGI Romania este in centrul unui anunt care surprinde, iata care a fost situatia din toata tara in pandemia de Coronavirus, si ce a facut concurenta.

0

DIGI Romania Situatia

DIGI Romania este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din tara noastra in momentul de fata, avand undeva pe la aproximativ 10 milioane de clienti in toate diviziile prin care ofera servicii pentru clienti. In luna aprilie cei de la DIGI Romania au avut parte de o evolutie surprinzator de buna in ceea ce priveste portarile in retea, compania reusind sa ramana pe prima pozitie, chiar daca la o distanta mica in fata celor de la Telekom.

DIGI Romania a reusit sa isi pastreze prima pozitie in topul portarilor facute in Romania in conditiile in care numarul total aproape s-a injumatatit pentru toata tara, dar si pentru operator. Aproape acelasi lucru s-a intamplat si in cazul celor de la Telekom, care au ajuns totusi pentru prima oara la doar cateva sute de clienti distanta de DIGI Romania in ceea ce priveste topul lunar de portare, ceva ce nu s-a mai intamplat de foarte multi ani, in ciuda incercarilor grupului german.

DIGI Romania: Anuntul ce SURPRINDE, Situatia din Toata Tara

DIGI Romania, conform celor de la ANCOM, a atras putin peste o treime din numarul total de portari din tara noastra, in timp ce Telekom a fost resposabila pentru o alta treime. Ultima treime le-a revenit celor de la Orange si Vodafone, care raman in continaure foarte mult in urma DIGI Romania si Telekom in ceea ce priveste portarile din tara noastra, iar din acest punct de vedere nu prea ni se da de inteles ca aceste companii ar dori vreo schimbare.

DIGI Romania este lider in materie de portari in Romania de foarte multi ani, atat in ceea ce priveste portarile lunare, cat si cele anuale, iar inclusiv in plina pandemie de Coronavirus lucrurile nu s-au schimbat. Chiar daca Telekom a reusit sa se apropie extrem de mult de cei de la DIGI Romania pentru prima oara in foarte multi ani, vorbim despre o realizare de foarte scurta durata, pentru ca dupa ridicarea restrictiilor aduse de Coronavirus lucrurile vor reveni la normal.

DIGI Romania va ramane si in 2020 lider in portari in Romania, iar aprilie va fi mai mult ca sigur doar o scadere normala pentru situatia in care se afla toata lumea de cateva luni.