WhatsApp: TRUCUL Pe care foarte Multi l-au Crezut IMPOSIBIL

WhatsApp are acest truc pe care foarte multi l-au crezut imposibil, dar care este extrem de util pentru foarte multa lume, iata cum il poti folosi acum.

WhatsApp programare

WhatsApp are utilizabil acest truc pe care foarte multi l-au crezut imposibil, dar care este mult mai util decat t-ai fi imaginat pana in momentul de fata, si e foarte posibil sa-ti fie de mare ajutor. WhatsApp nu are implementata in mod nativ o functie care sa le permita oamenilor sa programeze trimiterea de mesaje, sau initierea de apeluri telefonice, insa exista o solutie si pentru acest lucru, diverse aplicatii din Google Play Store permitand acest lucru chiar acum.

WhatsApp nu poate avea acest truc exploatat in cazul telefoanelor iPhone, ci doar in cazul telefoanelor Android, iar asta pentru ca sistemul de operare al Google este mult mai liber in ceea ce ofera. In cazul iPhone nu exista la fel de multa libertate, astfel ca pentru telefoanele de la Apple nu aveti altenative, cel putin nu fara jailbreak, deci acest truc pentru WhatsApp este limitat in ceea ce priveste folosirea doar pentru telefoanele cu Android de la compania Google.

WhatsApp: TRUCUL Pe care foarte Multi l-au Crezut IMPOSIBIL

WhatsApp poate avea folosita o aplicatie precum SKEDit Scheduling App, care este distribuita prin intermediul Google Play Store, pentru a programa trimiterea de mesaje catre oricine. Exista si alte alternative, deci ramane sa le cautati prin Google Play Store pentru a vedea ceea ce vi se potriveste, iar in baza lor puteti sa programati trimiterea de mesaje catre oricine, WhatsApp neavand vreo problema cu aplicatiile de acest gen, deci folosirea nu e interzisa.

WhatsApp ar putea integra o functie de acest gen in mod nativ pentru cei care au nevoie vreodata sa isi programeze trimiterea de mesaje, sau initierea de apeluri, dar deocamdata nu are in plan asa ceva. Exista numeroase situatii in care v-ati putea folosi de un asemenea truc pentru aplicatia WhatsApp, dar desigur ca ramane ca voi sa va decideti daca o optiune de acest gen poate fi utila, sau nu, in utilzarea platformei.

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, cu peste 2 miliarde de utilizatori activi lunar, iar daca suficient de multa lume ar cere o asemenea functie, poata ca ar putea fi implementata.