GTA 5: Cum poti Obtine GRATUIT Milioane de Dolari in Joc

gta 5 exploatare

GTA 5 a inceput luna mai cu o surpriza foarte interesanta pentru utilizatorii din intreaga lume, iar asta in conditiile in care foarte multi oameni stau in aceasta perioada in case, si au nevoie de cat mai multe motive sa nu le paraseasca pentru a se proteja.

Pentru ca milioane de oameni continua sa se joace GTA 5, compania Rockstar Games a luat decizia de a oferi si in mai cate 500.000 de dolari gratuit pentru toti jucatorii care se logheaza macar o data, si v-am povestit despre acest lucru chiar la inceputul lunii.

GTA 5 a mai avut acest bonus oferit de catre cei de la Rockstar Games inclusiv in aprilie, insa atunci jucatorii au descoperit un bug care le permitea sa obtina milioane de dolari prin logarea multipla in cadrul jocului, unii reusind sa adune sume serioase de bani.

Acest bug nu a fost oficial recunoscut de catre Rockstar Games, deci nu a fost o confirmare oficiala privind rezolvarea sa, deci puteti sa incercat sa va logati de multiple ori in mai pentru a incerca sa obtineti de mai multe ori bonusul de 500.000 de dolari care e oferit pentru toata lumea.

GTA 5 ramane in continuare un titlu extrem de interesant pentru milioane de oameni din intreaga lume, insa desigur ca foarte multi sunt mult mai interesati sa poata juca GTA 6, un joc la care multi viseaza de ceva vreme, dar care tot intarzie sa apara.