Netflix: Schimbarea URIASA Asteptata de Foarte MULTI Abonati

Netflix a facut o schimbare importanta in plina pandemie de Coronavirus, si multi abonati cat ai curand asteapta revenirea la normalitate de la companie.

netflix decongestionarea

Netflix a facut acum mai bine de o luna de zile o schimbare foarte importanta pentru platforma sa de streaming video la cerere, si vorbim aici despre o masura pe care a trebuit sa o ia in contextul pandemiei de Coronavirus. Mai exact, cei de la Netflix au redus calitatea pentru readarea filmelor si serialelor in Europa in ideea de a decongestiona retelele de internet prin care se facea streaming foarte mult de catre abonatii care erau obligati sa stea in case.

Netflix nu a spus pana in momentul de fata cand anume intentioneaza sa renunte la aceasta limitare a calitatii filmelor si serialelor care sunt disponibile pentru streaming, iar asta desi Europa incepe sa iasa din case. Mai multe tari europene au ridicat deja restrictiile de miscare pentru cetateni, si vorbim despre unele dintre cele mai importante pentru Netflix, deci o revenire “la normal” pentru platforma ar fi destul de logica in momentul de fata.

Netflix ar trebui sa elimine limitarea pentru calitatea continutului

Netflix nu a primit prea multe plangeri din partea celor care au ramas blocati in case, dar e posibil ca unii sa inceapa sa reclame faptul ca platesc pentru a vedea continutul la o anumita calitate, si sunt limitati. Desi inca se mai lucreaza de acasa in unele tari din Europa, exista altele in care oamenii au reinceput sa mearga la birouri pentru a-si face treaba, astfel ca in mod teoretic ar fi de asteptat sa vedem si un anunt de la Netflix privind schimbarea schimbarii.

Netflix a crescut foarte mult in perioada pandemiei de Coronavirus, si asta la nivel global, numarul sau de abonati inregistrand o crestere mult mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut. Aceasta crestere vine in principal in baza faptului ca lumea a fost inchisa in case in aceasta perioada, iar Netflix a avut fix ceea ce au cautat oamenii, dar probabil ca vom avea in curand parte de un anunt de la companie si in ceea ce priveste schimbarile de calitate pentru streaming.

Netflix a lansat foarte multe filme si seriale in ultima vreme, inclusiv in Romania, si va continua sa faca acest lucru, asa ca vom avea parte de multe surprize in perioada urmatoare.