Samsung GALAXY S30: IMPACTUL Lansarii Dificile a GALAXY S20

Samsung GALAXY S30 va fi afectat de impactul lansarii dificile a seriei GALAXY S20, iata ce ar trebui sa ne ofere Samsung in noile sale modele de telefoane.

Samsung GALAXY S30 impact

Samsung GALAXY S30 este urmatorul mare model de telefon pe care compania Samsung il dezvolta in momentul de fata pentru a-l lansa in viitor pentru clientii din intreaga lume. Dupa cum prea bine stiti unii dintre voi, seria Samsung GALAXY S20 lansata anul acesta are vanzari slabe, v-am spus ca ele ar fi la doar 60% din cele ale seriei S10, iar totul din cauza pandemiei de Coronavirus care a lovit intreaga lume, dar asta ar putea fi o veste buna pentru Samsung GALAXY S30.

Noile telefoane din seria Samsung GALAXY S30 ar trebui sa vina cu schimbari mari si importante cand vor fi lansate, iar asta pentru ca va trebui sa acopere vanzarile slabe ale seriei S20 disponibile in acest moment. Asta inseamna ca pentru seria Samsung GALAXY S30 ar trebui sa vedem un procesor mai performant, care ofera si autonomie mai buna, o camera mult mai performanta, o baterie de capacitate mai mare, si cine stie ce alte modificari.

Samsung GALAXY S30 ar trebui sa vina cu mari schimbari in 2021

Am aflat saptamana trecuta ca Samsung lucreaza la o noua camera cu senzor de imagine de 150 de megapixeli pentru viitoarele sale modele de telefoane, iar Samsung GALAXY S30 ar putea fi seria in care va fi lansata. Actuala camera de 108 megapixeli din Samsung GALAXY S20 Ultra s-a dovedit a fi un foarte mare punct de atractie pentru clienti, deci o crestere la 150 megapixeli in Samsung GALAXY S30 ar fi o schimbare foarte buna care sa atraga noi clienti.

Samsung GALAXY S30 are totusi nevoie si de o schimbare a strategiei de folosire a chip-urilor pentru procesor, adica sa nu se mai faca diferenta intre cele Exynos si Qualcomm, asa cum se intampla acum. Clientii cer asta de foarte multa vreme, iar pana acum compania a refuzat sa faca o asemenea schimbare, fara sa explice foarte mult situatia, dar poate ca incepand de anul viitor lucrurile vor sta diferit si nu vom mai avea parte de asemenea diferente.

Samsung GALAXY S30 va fi prezentat undeva pe final de luna februarie a anului 2021, iar lansarea ar trebui sa aiba loc la inceputul lunii martie a anului 2021.