Raiffeisen Bank: Masura Anuntata pentru TOTI Clientii Romani

Raiffeisen Bank anunta o noua masura importanta pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis sa faca pentru binele tuturor, si cat de mult conteaza.

Raiffeisen Bank verificare

Raiffeisen Bank a anuntat astazi o masura, care pare sa fie noua, pentru clientii sai din Romania, si vorbim despre o masura de siguranta care este gandita pentru a-i ajuta pe toti. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank isi anunta clientii din Romania ca toate comenzile facute online de catre acestia pot fi finalizate numai dupa ce introduc acel cod unic de confirmare a platii, care este trimis prin SMS, masura aplicandu-se pentru fiecare tranzactie.

Raiffeisen Bank pare sa vrea sa aplice o masura de siguranca care le excede pe cele ale altor banci, iar asta pentru ca restul au implementat aceasta confirmare prin cod trimis prin SMS doar in cazul unor plati. Nu toate bancile cer confirmarea prin SMS pentru platile online pentru chiar fiecare plata, dar Raiffeisen Bank pare sa mearga intr-o alta directie, ceea ce desigur ca nu e o veste chiar atat de rea, siguranta clientilor fiind foarte importanta.

Raiffeisen Bank: Masura Anuntata pentru TOTI Clientii Romani

Raiffeisen Bank incearca sa isi ajute clientii sa se protejeze atunci cand cumpara online, iar zilele trecute a facut o alta avertizare foarte importanta cu privire la website-urile care pot fi accesate. Cei de la Raiffeisen Bank spuneau sa nu facem cumparaturi online de pe website-uri care nu au protocol HTTPS activ deoarece datele noastre pot fi puse in pericol, ceea ce este perfect adevarat, dar nu toata lumea se uita cu atentie la aceste lucruri.

Ca tu să te bucuri de cumpărăturile online în siguranță, fiecare tranzacție poate fi finalizată doar cu un cod unic de…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Duminică, 10 mai 2020

Raiffeisen Bank are si o pagina dedicata in care discuta despre masurile de siguranta pe care le ia pentru clientii sai din Romania, si puteti vedea ca vorbim despre multe decizii foarte bune. Totul este gandit pentru ca in aceasta perioada oamenii sa nu ramana fara bani, Raiffeisen Bank incercand sa-si ajute clientii pentru ca exista foarte multe atacuri informatice in ultima vreme, si multe vizeaza banii clientilor din Romania, deci trebuie sa fim precauti.

Raiffeisen Bank este una dintre bancile care pune accent pe siguranta online al clientilor sai, ceea ce ar trebui sa faca inclusiv celelalte banci din Romania in momentul de fata.