Cadoul Vodafone pentru Clientii Romani, ce ai GRATUIT Acum

Vodafone vine astazi cu un nou cadou foarte bun pentru clientii sai din Romania, iata ce primesti gratuit incepand de acum, si cum poti beneficia.

cadoul Vodafone

Vodafone le face astazi un nou cadou foarte interesant clientilor din Romania in plina stare de urgenta, o gratuitate de care se pot bucura clientii din tara noastra chiar din acest moment. Vorbim despre faptul ca Vodafone le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a vedea in mod gratuit filme romanesti daca au un abonament de televiziune de la grup, si totul vine ca o surpriza placuta intr-o perioada in care inca ma trebuie sa stam in case.

Vodafone a oferit o gama foarte variata de cadouri pentru clientii sai din Romania in perioada starii de urgenta, foarte multe canale gratuite, sau continut care poate fi vazut de catre clienti. Vodafone ofera toate gratuitatile prin serviciul Vodafone TV, la care clientii cu abonamente de televiziune au acces in acest moment, si oricine se poate bucura de aceste gratuitati pana in a doua parte a acestui luni, cand vom fi in stare de alerta.

Cadoul Vodafone pentru Clientii Romani, ce ai GRATUIT Acum

Vodafone le ofera clientilor din Romania filme ca “America Venim”, “Morometii 2”, sau “Cainii”, acestea fiind totusi doar unele dintre titlurile care sunt distribuite de catre grup. Toate aceste filme sunt oferite de catre Vodafone prin platforma lor in care gazduiesc acest tip de continut, deci nu pe vreun canal TV anume, astfel ca aveti nevoie de accest la Vodafone TV pentru a le urmari, si nu va fi suficient sa le cautati pentru vzionare pe un anumit canal.

Bucură-te de colecția filmelor românești cadou, în Vodafone TV, până pe 22 mai! Lasă-l pe Adrian Văncică să te amuze in…

Publicată de Vodafone Romania pe Luni, 11 mai 2020

Vodafone are separat de aceste filme romanesti si foarte multe alte tltluri bune de care sa putem profita in momentul de fata, mai ales daca nu aveti acces la vreo platforma ca Netflix, sau HBO Go. In aceasta situatie, va puteti oferi de serviciul oferit de catre Vodafone pentru a vedea filmele incluse acolo, sau posturile de televiziune, platforma fiind accesibila de pe o varietate de dispozitive, astfel ca nu exista limite in ceea ce priveste utilizarea.

Vodafone va inceta, cel mai probabil, sa ofere unele dintre gratuitati dupa expirarea starii de urgenta, si apoi a starii de alerta, dar pana atunci am mai putea avea parte de surprize bune.