Telefoanele Huawei: Cum se Schimba RADICAL in Era lui Trump

Telefoanele Huawei se schimba radical in era lui Donald Trump, sanctiunile impuse de catre SUA aducandu-ne modele la care nu ne-am fi asteptat.

Telefoanele Huawei trump

Telefoanele Huawei trec, din pacate, printr-o schimbare radicala in “era” Donald Trump, iar asta pentru ca vorbim despre probleme mari pe care chinezii nu le pot rezolva chiar atat de usor, din pacate. Telefoanele Huawei nu mai sunt la fel de atractive precum erau odata din cauza lipsei aplicatiilor si serviciilor Google, iar oricate inovatii tehnologice ar introduce Huawei in ele, daca nu ai Instagram si Facebook pe care sa pui pozele facute cu noua ta camera grozava, telefonul e cam inutil.

Telefoanele Huawei merg in sens invers acum, asa cum v-am mai spus si saptamana trecuta, adica modelele vechi sunt relansate cu mici modificari pentru a putea oferi aplicatiile si serviciile Google. Un Huawei P30 Pro New Edition nu e nici pe departe la fel de atractiv precum Huawei P40 Pro, insa din cauza lui Donald Trump, multa lume nu se poate bucura pe deplin de cele mai recente inovatii pe care telefoanele Huawei le aduc, si asta nu e prea bine.

Telefoanele Huawei: Cum se Schimba RADICAL in Era lui Trump

Telefoanele Huawei lansate in ultimul an sunt din multe puncte de vedere peste cele de la Apple, sau Google, in special pe partea de fotografie, dar cu toate acestea multi recomanda sa le evite. Chiar daca Donald Trump va face o concie in fata chinezilor special pentru a ajuta companiile americane care au nevoie de posibilitatea de a discuta cu Huawei despre standardele 5G, pentru telefoane lucrurile nu se stie daca se vor schimba prea curand, sau vreodata.

Telefoanele Huawei ar putea ramane, in acest caz, inutile pentru multa lume din afara Chinei, iar relansarile precum cea a Huawei P30 Pro, aflat acum la a doua, ar putea continua. Am putea vedea in toamna si o a treia versiune a Huawei P30 Pro, fara mar lucru nou pentru ca altfel nu mai poate avea aplicatiile si serviciile Google, iar noile modele raman fara interes din parte celor din afara Chinei, dar poate ca App Search va mai schimba putin lucrurile.

Telefoanele Huawei vor reveni, cel mai probabil, la normal daca Donald Trump va pleca de la Casa Alba, insa nimeni nu poate garanta acest lucru, mai ales ca nu se stie ce presedinte va urma.