CEC Bank: Veste IMPORTANTA Azi pentru Clientii din Romania

CEC Bank are o veste importanta astazi pentru clientii din Romania, iata ce a decis sa faca banca pentru binele tuturor, si cum poti beneficia acum.

CEC Bank biometric

CEC Bank vine cu o noua bucurie pentru clientii sai din Romania, banca luand decizia de a oferi ceva care trebuia sa fie oferit de foarte multa vreme, dar care iata ca intr-un final ajunge abia acum. Mai exact, CEC Bank a decis sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a se autentifica biometric pentru a autoriza platile online, in loc sa introduca un cod primit prin SMS, ceea ce vine ca o surpriza extrem de buna pentru clientii sai.

CEC Bank este, daca nu gresesc, prima banca de la care vedem un asemenea sistem, sau cel putin una dintre foarte putinele care inlocuieste codul SMS pentru autorizarea platilor cu autorizarea biometrica. Avand in vedere ca acel cod SMS este trimis tot pe telefonul de pe care, teoretic, se face plata online, utilizatorul are viata simplificata prin posibilitatea de a folosi amprenta, sau recunoasterea faciala, pentru a finaliza o plata online.

CEC Bank: Veste IMPORTANTA Azi pentru Clientii din Romania

CEC Bank pare sa sugereze faptul ca noua functie este oferita atat pentru telefoanele cu sistem de operare iOS, cat si pentru telefoanele cu sistem de operare Android. Idee in sine este una extrem de buna, iar asta pentru ca, in mod teoretic, vorbim despre o functionalitate care in mod normal nu este oferita de prea multe banci, mai ales ca e imposibila, teoretic, de facut in cazul in care utilizatorul cumpara ceva de pe calculator, si nu de pe telefon.

Acum poți autoriza plăți online cu cardul folosind autentificarea biometrică în loc de codul primit prin SMS. Folosește…

Publicată de CEC Bank pe Luni, 11 mai 2020

CEC Bank vine cu aceasta functie la foarte scurt timp dupa ce a lansat si Apple Pay in Romania, deci vorbim despre o tehnologizare destul de accelerata pe care o face banca in tara noastra. Asta desigur ca este in deplinul beneficiu al tuturor clientilor, care acum se pot bucura de ceva ce probabil ca nu se asteptau sa vada prea curand, insa iata ca se intampla pana la urma si lucruri bune pentru toata lumea, functia fiind disponibila de azi.

CEC Bank ofera aplicatia sa pentru telefoanele iPhone si Android prin intermediul magazinelor de aplicatii App Store si Google Play Store, deci o puteti descarca oricand.