DACIA Duster: La ce sa te ASTEPTI de la Noul Model Facelift

DACIA Duster va fi lansata in 2021 intr-un model facelift, adica unul care va aduce anumite imbunatatiri in comparatie cu modelul actual, iata ce va ajunge.

DACIA Duster imbunatatirile

DACIA Duster va fi in 2021 actualizat din nou de catre compania DACIA, un model facelift fiind acum in lucru, iar lansarea sa este asteptata pentru, probabil, o perioada anterioara lansarii noilor Logan si Sandero. DACIA Duster nu va veni cu schimbari uriase in acest nou model, el nu va fi cel pe care-l asteptam prin 2025/2026, care urmeaza sa aduca o noua platforma, schimbari foarte mari pentru design, sau pentru multe dintre componentele sale.

DACIA Duster va avea in versiunea facelift implementate doar schimbari minore pentru caroserie, nimic care sa scoata masina in evidenta foarte mult in comparatie cu modelele anterioare. La interior am putea avea parte totusi de un upgrade pentru consola centrala, unde ar putea fi integrata o unitate multimedia mai mare, care este folosita deja in unele modele vandute in Amerca Latina sub brand-ul Renault, si desigur la alte modele de masini din acest grup.

DACIA Duster: La ce sa te ASTEPTI de la Noul Model Facelift

DACIA Duster ar putea arata la interior asa cum arata acele modele ale Renault Duster vandute in America Latina, inclusiv cu un volan usor modificat, dar si cu un schimbator de viteze usor modificat. Pe partea de tapiterie nu ar trebui sa fie schimbari prea importante pentru DACIA Duster, la fel ca si pentru alte elemente de interior, separat de cele de mai sus, iar asta e normal pentru ca e totusi vorba despre un model facelift, nu despre un model complet nou.

DACIA Duster ar urma totusi sa aiba integrate unele noi elemente de siguranta, asa cum au modelele noi ale Renault Duster, dar si altele pentru imbunatatirea controlului la drum. In mod normal versiunea facelift a DACIA Duster ar trebui sa fie prezentata de catre cei de la DACIA in cadrul unui salon auto daca va avea atat de multe schimbari, chiar daca minore, ele putand conta extrem de mult pentru cei care se afla in cautarea unei masini noi.

DACIA Duster ar putea fi anuntata la inceput de an 2021 si lansata undeva mai tarziu in 2021, dar mai toata presa straina spune ca va fi lansat anul viitor pentru cei interesati.