GTA 6: Anuntul care Confirma Vestile PROASTE despre Lansare

GTA 6 mafia

GTA 6 se indeparteaza astazi de lansare, sau macar de un prim trailer, dupa un anunt facut in cursul zilei de ieri de catre compania Take Two, acesta confirmand faptul ca planurile sunt complet diferite fata de ceea ce a tot aparut prin diverse zvonuri.

GTA 6 nu va fi lansat prea curand, iar asta pentru ca Take Two pregateste lansarea unui nou joc din seria Mafia, in cursul weekend-ului fiind publicat un mesaj pe contul Twitter creat special pentru joc, semn ca este pregatita o dezvaluire pentru o noua versiune.

GTA 6 nu a avut parte de nimic de acest gen pana acum, iar acest anunt dezvaluie foarte clar faptul ca Take Two se concentreaza acum pe Mafia, si lansarea pentru titlul nou din seria Grand Theft Auto inca este foarte departe de a fi pregatita.

GTA 6 avea, conform celor mai recente zvonuri, anuntat faptul ca ar urma sa fie lansat undevape la inceput de an 2021, sau poate chiar 2022, iar asta deoarece nimeni nu stie foarte clar ce impact a avut pandemia Coronavirus asupra procesului de dezvoltare.

GTA 6 este mai important decat Mafia multumita componentei online care i poate aduce companiei sume mari de bani pe termen lung, dar iata ca planurile celor de la Take Two sunt cu mult diferite fata de ceea ce ne-au spus diverse zvonuri pana in momentul de fata.