Telekom: Aproape de o Realizare Uriasa, Crezuta IMPOSIBILA

Telekom a fost foarte aproape de o realizare uriasa care a fost crezuta imposibila de catre multa lume, iata ce s-a intamplat in Romania in ultimepe saptamani.

Telekom egalare

Telekom a fost foarte aproape de a face ceva ce mai toata lumea credea ca este imposibil in mod normal, insa lumea s-a “intors cu susul in jos” in ultimele luni, si asta era sa se intample si in Romania. V-am spus aseara ca Digi Mobil a ramas in aprilie in topul companiilor din Romania in materie de portari, insa ce de la Telekom s-au apropiat atat de mult de ei in atragerea de clienti incat i-ar fi detronat daca ar mai fi avut cateva sute de clienti.

Telekom era in mod normal la cateva mii de clienti in urma celor de la Digi Mobil in materie de portari in retea, insa pandemia de Coronavirus a schimbat radical lucrurile si a adus companiile mult mai aproape. Scaderea inregistrata de catre Telekom in ceea ce priveste numarul lunar de portari a fost mult mai mica decat in cazul celor de la Digi Mobil, iar asta a permis o apropiere atat de mare, si daca i-ar fi depasit, ar fi reusit o premiera pentru ultimii ani.

Telekom: Aproape de o Realizare Uriasa, Crezuta IMPOSIBILA

Telekom a fost mai mereu in urma celor de la Digi Mobil, la diferente mari, de mii de clienti portati lunar, insa in aprilie pandemia de Coronavirus a adus cele doua companii foarte aproape. Asta nu inseamna ca lucrurile vor ramane la fel si in urmatoarele luni, Telekom avand foarte multe oferte bune in primele luni ale anului 2020, dar chiar si asa, pana la introducerea restrictiilor de deplasare ele n-au arata ca au vreun efect asupra limitarii cresterii Digi Mobil.

Telekom continua totusi sa faca oferte foarte bune pe partea de telefonie fixa si mobila, compania incercand sa recupereze o parte dintre milioanele de clienti pe care i-a pierdut in ultimii ani. Desigur ca ofertele astea bune vi si cu neajunsuri ascunse, cum ar fi limitarea de streaming pentru abonamentele nelimitate, iar cum nici infrastructura nu e una dintre cele mai bune, e de inteles de ce nu toata lumea se grabeste sa profite de ofertele noi de la operator.

Telekom a inceput anul 2020 foarte agresiv din punct de vedere al ofertelor pentru servicii de telefonie mobila, sau televiziune, un semn clar ca vrea sa-si creasca baza de clienti in urmatoarele luni.