Netflix: Vestea BUNA pentru Toata Lumea In Ciuda Problemelor

Netflix isi tine o promisiune pe care a facut-o pentru abonatii din intreaga lume, iata ce face compania in aceasta perioada dificila pentru noi toti.

Netflix perseverenta

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere din lume, cu aproape 170 de milioane de abonati pe intreaga planeta, iar in urma cu doar cateva saptamani cei de acolo faceau o promisiune pentru abonati. Ei spuneau ca in ciuda faptului ca pandemia de Coronavirus le-a blocat productia in multe zone de pe glob, au totusi pregatite foarte mutle creatii noi pe care sa le lanseze pentru abonatii din intreaga lume, iar Netflix se tine deocamdata de cuvant.

Compania lanseaza aproape zilnic noi creatii originale la nivel global, fie ca vorbim despre filme, seriale, documentare, facute in limba engleza, sau localizate pentru diverse regiuni. Desi productia s-a oprit pentru multe creatii pe care Netflix le are, compania a avut pregatite foarte multe alte titluri pentru lansare pana in momentul de fata si isi continua fara oprire lansarile, incercand chiar sa reporneasca productia in tari ca Islanda, sau Coreea de Sud.

Netflix continua lansarea de noi productii originale

Americanii au lucrat foarte mult la tot ceea ce lanseaza in momentul de fata, iar acest lucru are menirea de a ii tine multumiti pe clientii care asteapta cu foarte mare nerabdare continut nou. Avand in vedere numarul foarte mare de abonati pe care Netflix ii are la nivel global, e normal ca lumea sa astepte in mod constant continut nou, dar compania a avertizat ca are noutati doar pentru cateva luni, si ca la un moment dat va ramane fara filme si seriale noi.

Netflix n-a dat si o estimare pentru momentul in care acest lucru ar urma sa se intample, dar este de asteptat ca undeva prin toamna sa vedem mai putine noutati lansate de catre companie, daca productia nu va reincepe. Chiar daca ea va reincepe undeva prin vara, e improbabil ca Netflix sa poata oferi pentru clienti mai mult decat ceea ce a facut pana acum, iar asta pentru ca procesul de finalizare al filmelor si serialelor este unul indelungat.

Netflix va continua sa-si tina promisiunea atat timp cat va mai avea resurse, insa ramane de vazut ce se va intampla din toamna daca restrictiile impuse de Coronavirus nu vor disparea foarte curand.