Samsung GALAXY Note 20: Prima DEZAMAGIRE Pentru Noul Telefon

Samsung GALAXY Note 20 are prima mare dezamagire dezvaluita pentru toti fanii, iata ce nu vom vedea in noul model de telefon de la compania coreeana.

Samsung GALAXY Note 20 rate

Samsung GALAXY Note 20 are parte de o prima mare dezamagire dezvaluita de catre cei care au vazut specificatiile, teoretic finale, pentru noil dispozitiv pregatit pentru lansare de catre coreeni. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY Note 20 nu ar urma sa beneficieze de rata de refresh de pana la 60 Hz pe care o vedem in seria GALAXY S20, doar Samsung GALAXY Note 20 Plus urmand a veni cu aceasta tehnologie, ceea ce pana la urma nu e grozav.

Samsung GALAXY Note 20 ar urma sa foloseasca un ecran LTPS, nu LTPO, iar aceasta diferenta va obliga coreenii sa se rezume la rata de refresh de 60 Hz pentru noul telefon. Tehnologia LTPO va fi folosita doar pentru ecranele telefoanelor Samsung GALAXY Note 20 Plus, iar asta pentru ca e mai scumpa, iar aceste modele de telefoane vor fi si ele mai scumpe, deci era de asteptat sa fie utilizata acolo unde profitul este cel mai mare pentru compania coreeana.

Samsung GALAXY Note 20: Prima DEZAMAGIRE Pentru Noul Telefon

Samsung GALAXY Note 20 va fi limitat in caracteristici asa cum am vazut si in cazul altor modele mai “ieftine” din anumite serii de telefoane lansate de catre coreeni, deci tot ceea ce vedem acum era de asteptat. E dezamagitor ca pentru Samsung GALAXY Note 20 nu se ofera rata de refresh de 120 Hz pe care o doreste toata lumea, insa pana la urma exista alternativa GALAXY S20 pentru cei care vor sa beneficieze de aceasta tehnologie importanta.

Samsung GALAXY Note 20 nu va avea si un model Ultra in serie, deci acela Plus va fi cel de top, insa vom vedea un Samsung GALAXY Fold 2, si/sau Fold Lite, primul urmand a avea sigur ecran de 120 Hz. Pe de alta parte, separat de diferentele intre rata de refresh ale telefoanelor din seria Samsung GALAXY Note 20, mai mult ca sigur vor exista si altele pentru camera, sau procesor, insa si aceste lucruri sunt normale intre modelele “ieftine” si cele scumpe.

Samsung GALAXY Note 20 este o serie formata din, aparent, doua modele de telefoane, care ar trebui sa fie prezentata in august, si lansata tot in august, sau cel tarziu in septembrie.