Apple nu se grabeste sa-si readuca angajatii la lucru in Apple Park

Apple nu se grabeste sa-si readuca angajatii la lucru in Apple Park

Apple nu se grabeste sa-si readuca angajatii la lucru in Apple Park, compania fiind acum mult mai concentrata pe siguranta lor, desi vrea fara dubiu sa isi revada angajatii lucrand din campusul sau.

Saptamana aceasta au aparut informatii conform carora cei de la Apple vor incepe sa isi anunte angajatii cu privire la momentele in care vor trebui sa revina la munca, iar acum aflam ca de fapt nu e vreo graba.

Apple va analiza cu foarte mare atentie ceea ce se intampla cu situatia Coronavirus, si vor anunta din timp util toate persoanele care vor trebui sa revina la munca, dar in conditii de deplina siguranta.

“Cât despre o a doua fază „programată” să înceapă în iulie, toate sursele cu care am vorbit spun altfel. Nu există program. Iulie ar fi un început teoretic posibil, dar extrem de optimist, da, dar programul este stabilit de virus, nu de Apple. „Nu există încă o cronologie reală asociată cu fazele 2 sau 3”, mi-a spus o sursă. Și, din ce mi s-a spus, managerii nu sunt sub nicio presiune pentru a-i face pe membrii echipelor lor în fazele 1 sau 2.”