WhatsApp: TRUCUL de care Aveai NEVOIE Acum in Telefonul Tau

WhatsApp are un truc de care sigur aveai nevoie in telefonul tau, dar de care probabil nu ai stiut pana acum, iata ce poti face in momentul de fata.

WhatsApp continut

WhatsApp are multe secrete pentru multi dintre cei 2 miliarde de utilizatori pe care-i are in intreaga lume, iar astazi vorbim despre un truc foarte bun de care foarte multa lume se poate bucura. Daca sunteti activi in multe grupuri cu diversi prieteni, colegi, sau persoane necunoscute, atunci mai mult ca sigur primiti multe mesaje, inclusiv poze, sau clipuri video, iar in baza setarilor predefinite pe care WhatsApp le are, acestea sunt salvate automat in telefoane.

WhatsApp salveaza singura in telefoanele noastre pozele si clipurile video care ne sunt trimise prin intermediul grupurilor de conversatii, si unele dintre acestea sunt complet inutile, ocupand spatiu aiurea in biblioteca multimedia. Partea buna este ca in WhatsApp exista o setare speciala care ne permite sa alegem ca pozele si clipurile video din anumite grupuri de conversatii sa nu fie automat salvate in telefoanele noastre, ceea ce vine ca un truc foarte bun.

WhatsApp: TRUCUL de care Aveai NEVOIE Acum in Telefonul Tau

WhatsApp continut salvare

WhatsApp are setare globala pentru a bloca descarcarea de poze si clipuri in telefoane, ceea ce ne scuteste de a vedea continut de care nu avem nevoie, insa exista si o optiune speciala doar pentru grupuri. In fiecare grup de conversatii exista posibilitatea de a accesa aceasta optiune speciala care ne ofera posibilitatea de a nu mai descarca automat pozele si clipurile video, astfel ca ele vor fi afisate doar in acea conversatie, ele ramanand acolo in WhatsApp.

WhatsApp ofera aceasta optiune pentru ca in grupurile cu foarte multe mesaje, telefoanele se pot umple de poze si clipuri video daca ramane activa setarea de a descarca automat acest continut. In functie de numarul de persoane active acolo, si numarul de mesaje, biblioteca multimedia se poate umple extrem de rapid de multe elemente de care nimeni nu are nevoie, astfel ca in meniul de informatii pentru grupuri puteti alege sa va scutiti de batai de cap.

WhatsApp are aceasta functionalitate disponibila atat pe telefoanele cu sistem de operare iPhone, cat si pe telefoanele cu sistem de operare Android, astfel ca oricine se poate bucura de tot chiar acum.