iPhone 11 DISTRUGE Samsung, Huawei, in Vanzari in T1 2020

iPhone 11 DISTRUGE Samsung Huawei

iPhone 11 distruge Samsung si Huawei in vanzarile inregistrate in T1 2020 la nivel global pe piata telefoanelor mobile, ceva ce desigur ca trebuia sa ne asteptam, dupa ce-am vazut ce s-a intamplat la final de an 2020 cu piata telefoanelor mobile.

iPhone 11 a inregistrat vanzari de 2 ori mai mari decat cele mai apropiate modele de telefoane Redmi Note 8 si 8T ale celor de la Huawei, diferenta fata de Samsung GALAXY A51 fiind si mai mare, ea crescand in comparatie cu Samsung GALAXY A10s.

iPhone 11 Pro Max este deasemenea prezent in acest top, fiind secondat de catre iPhone 11 Pro, care se afla pe ultima pozitie, seria iPhone 11 fiind singura dintre toate telefoanele pe care le vinde compania Apple, ceea ce era normal, pentru ca e foarte populara.

iPhone 11 conduce acest top in care regasim telefoane de la doar trei producatori, Apple, Samsung, Xiaomi, iar cei de la Huawei nu sunt prezenti, desi vorbim despre un top global, nu unul care vizeaza doar anumite tari, si lipsa celor din urma e surprinzatoare.

iPhone 11 DISTRUGE Samsung Huawei vanzari

iPhone 11 este un telefon foarte bun, este suficient de ieftin pentru a fi interesant pentru clienti, si cel mai probabil urmeaza sa fie “aruncat” din acest top de catre iPhone SE de indata ce acest nou model va fi lansat de catre chinezi.