Huawei MATE 40 Pro: VIDEO, Telefonul la care VISEAZA Fanii

Huawei MATE 40 Pro are prezentat astazi intr-un video telefonul la care viseaza foarte multi fani ai companiei chinezesti, iata ce ar putea veni.

Huawei MATE 40 Pro este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, ceea ce desigur ca multi dintre voi stiati deja, insa astazi vedem un clip video in care am putea vedea pentru prima oara noul design. Vorbim despre un concept facut de catre un grafician in baza tuturor informatiilor venite in legatura cu Huawei MATE 40 Pro, iar dupa cum puteti vedea, design-ul este unul la care foarte multi fani viseaza, dar e greu de spus daca va fi lansat.

Huawei MATE 40 Pro are in aceste imagini prezentat un design care ne arata un telefon al carui ecran este fara margini, se intinde dintr-o parte in alta a carcasei fara a fi taiat de vreun decupaj, sau perforatie. Design-ul in sine este ceea ce multi oameni isi doresc in general de la telefoanele mobile, iar pentru Huawei MATE 40 Pro ar fi o schimbare grozava care ar putea atrage atentia foarte multor oameni spre acest model de telefon, ceea ce ar ajuta Huawei.

Huawei MATE 40 Pro: VIDEO, Telefonul la care VISEAZA Fanii

Huawei MATE 40 Pro are deasemenea prezentat in acest concept si o posibila noua camera cu 5 senzori de imagine, ceva ce deasemenea este asteptat de catre foarte multa lume. Am aflat deja ca aceasta va fi intr-adevar lansata in Huawei MATE 40 Pro anul acesta, iar o imagine de acum cateva saptamani ne-a aratat cum ar fi putea fi design-ul acestei componente, si puteti vedea ca totul este destul de similar cu ceea ce am vazut.

Huawei MATE 40 Pro are un design general foarte similar cu cel pe care-l stim de la modelele anterioare de telefoane ale chinezilor, ceea ce desigur ca trebuia sa ne gandim ca se va intampla. Asta e una dintre vestile care nu sunt tocmai grozave, pentru ca design-ul carcasei nu este schimbat in vreun fel substantial, ceea ce ar fi fost deasemenea o schimbare foarte buna, dar ramanem cu ceea ce stim deja de la modelele anterioare de telefoane.

Huawei MATE 40 Pro va fi prezentat undeva prin toamna acestui an, probabil undeva prin septembrie, iar lansarea ar putea avea loc undeva in cursul lunii octombrie.