MODEL Declaratie pentru Iesirea din Localitate in Starea de Alerta

MODEL Declaratie pentru Iesirea din Localitate in Starea de Alerta

UPDATE: Declaratia pe propria raspundere pentru iesirea din localitate a fost modificata, noua versiune fiind disponibila mai jos.

nou model declaratie iesire localitate stare alerta


Modelul de declaratie pentru iesire din localitate in starea de alerta a fost publicat de catre cei de la Ministerul Afacerilor interne in cursul noptii trecute, la scurt timp dupa ce a intrat in vigoare starea de alerta, ea fiind obligatorie pentru a parasi localitatile.

Noul model de declaratie pentru iesire din localitate in starea de alerta este foarte asemanator cu cel pe care MAI l-a impus pana in momentul de fata atat pentru deplasarile in interiorul localitatilor, cat si in afara loc, astfel ca probabil veti fi foarte familiarizati cu el.

Puteti descarca acest model de declaratie pentru iesire din localitate in starea de alerta direct de pe prima pagina a website-ului Ministerului Afacerilor Interne, si va recomand sa o faceti direct de acolo pentru ca in cazul in care se mai modifica orice la ea, sa aveti versiunea oficiala.

Avand in vedere ca vechile declaratii s-au schimbat in trecut de cateva ori, e posibil ca si prezentul model de declaratie pentru iesire din localitate in starea de alerta sa sufere modificari, asa ca de aceea e bine sa il descarcati direct de la MAI pentru a nu avea probleme.

model declaratie iesire localitate stare alerta
Model declaratie iesire localitate stare alerta – 15.05.2020.