Netflix: Vestile GROZAVE pentru Abonatii din INTREAGA Lume

Netflix isi bucura abonatii din intreaga lume cu o serie de vesti grozave, iata ce decizii foarte bune a luat compania pentru noi, si cat conteaza.

Netflix revenire

Netflix isi continua misiunea de a-i face fericiti pe abonatii sai din intreaga lume, iar astazi vorbim despre ceva ce mai mult ca sigur va bucura foarte multa lume pentru ca lucrurile se schimba in foarte bine. Mai exact, cei de la Netflix au luat inca de acum vreo cateva saptamani decizia de a reincepe productia pentru filme si seriale in unele tari de pe glob pentru a putea completa biblioteca multimedia actuala cu noi productii de care clientii sai sa se poata bucura.

Netflix a inceput sa produca in unele tari in care masurile de restrictie pentru populatie au fost ridicate, sau relaxate, iar in altele incearca sa obtina exceptii de la reguli pentru a isi produce filmele si serialele mai usor. Indiferent de situatie, cei de la Netflix incearca sa revina la o oarecare normalitate in ceea ce priveste productia pentru ca la un moment dat vor ramane fara creatii pe care sa le ofere pentru clientii din intreaga lume, si desigur ca asta nu e bine.

Netflix: Vestile GROZAVE pentru Abonatii din INTREAGA Lume

Netflix a luat deasemenea de ceva vreme decizia de a creste calitatea filmelor si serialelor care sunt publicate deja in biblioteca sa multimedia, iar asta pentru ca oamenii s-au saturat sa plateasca pentru calitate slaba. Netflix vrea sa le ofere clientilor sai cea mai buna experienta posibila pentru a urmari filmele si serialele din platforma, iar unele tari din Europa incep deja sa aiba calitatea filmelor si serialelor readusa la normal in urma reducerii de acum cateva saptamani.

Netflix face totul progresiv, deci unele tari vor vedea deja aceasta schimbare, in timp ce in cazul altora ea este facuta incetul, cu incetul, deci trebuie sa avem rabdare pentru ca ea sa ajunga la toata lumea. In Romania lucrurile par sa fi revenit deja la normal, sau cel putin aceasta este impresia in momentul de fata, insa daca voi tot nu vedeti filmele si serialele din cadrul Netflix la calitate normala, atunci mai trebuie sa asteptati pana cand se va intampla asta.

Netflix este una dintre companiile care a avut foarte mult de castigat in aceasta perioada multumta faptului ca multi oameni au ramas in case pentru a se proteja de infectare cu noul Coronavirus, iar acum revine la normal.