Facebook a cumparat Giphy pentru integrarea in Instagram

Facebook Giphy

Facebook surprinde pe toata lumea cu o decizie complet neasteptata luata in plina pandemie de Coronavirus, compania aratand lumii intregi ca este totusi intr-o pozitie foarte buna in momentul de fata, in ciuda a ceea ce credeau unii.

Facebook a luat decizia de a cumpara celebra platforma Giphy pentru suma de aproximativ 400 de milioane de dolari, si intentioneaza sa o integreze in Instagram si alte aplicatii proprii pentru a le oferi utilizatorilor sai noi optiuni pentru folosirea imaginilor din platforma.

Facebook a cumparat unul dintre cele mai mari website-uri de imagini GIF de pe internet, oferindu-le utilizatorilor ustensile pentru a crea, partaja, sau combina, imagini GIF de diverse tipuri pentru a le trimite prietenilor din intreaga lume chiar in acest moment.

Facebook a integrat deja de ceva vreme API-urile Giphy in serviciile sale, astfel ca nu vorbim despre vreo schimbare imediata pe care o vor vedea utilizatorii in urma acestei achizitii, dar pentru companie e vorba de o miscare foarte importanta in pandemia de Coronavirus.