Vodafone: Beneficiul GROZAV Oferit Clientilor din Romania

Vodafone are un beneficiu grozav pentru clientii sai din Romania, iata ce a decis operatorul sa ofere gratuit pentru noi, si cat de important este.

Vodafone comunicarea

Vodafone ii bucura pe unii dintre clientii sai din Romania cu un beneficiu grozav pe care il ofera pentru acestia, si e ceva ce alti operatori de telecomunicatii nu au intr-o maniera similara inca. Vodafone le ofera clientilor de cartele prepay zeci peste zeci de GB de internet 4G, astfel ca oricine poate sa faca aproape orice vrea, insa compania merge chiar mai departe de atat, si vine cu un alt beneficiu extrem de bun pentru pentru multi dintre ei.

Vodafone le ofera clientilor de cartele prepay, separat de zeci de GB de trafic de internet, si posibilitatea de a trimite mesaje nelimitate prin Facebook Messenger, WhatsApp, sau alte aplicatii de mesagerie. Aici includem si faptul ca pot face fara limita inclusiv apeluri video, ceva ce nu exista la vreun alt operator de telecomunicatii in momentul de fata, Vodafone avand o oferta extrem de buna de care s-ar putea sa mai puteti profita chiar acum.

Vodafone: Beneficiul GROZAV Oferit Clientilor din Romania

Vodafone comunicarea oferte
Oferta pentru cartelele Vodafone cu trafic nelimitat in WhatsApp, Facebook Messenger, si nu numai.

Vodafone a avut aceasta oferta cu expirare in cursul zilei de maine, insa dupa cum am vazut si la alti operatori din tara, multe promotii au fost extinse, astfel ca e foarte posibil ca si in aceasta situatie sa fie o extindere. Vodafone face o oferta de nerefuzat pentru foarte multi dintre clientii sai din Romania, ceea ce nu se intampla chiar atat de des, dar din pacate ea este disponibila doar pentru clientii care au cartele prepay, nu si pentru cei care au abonament.

Vodafone incearca totusi sa isi tina unii dintre clienti multumiti cu oferte de acest gen, iar in general la cartelele prepay au fost oferite promotii mult mai bune decat in cazul abonamentelor. Aceeasi este situatia si aici, iar oferta pe care Vodafone o are in momentul de fata e una de care ar trebui sa profite oricine are dorinta de a beneficia de promotii extrem de bune pentru serviciile de telecomunicatii, si chiar daca ea pare sa fi expirat ieri, puteti incerca sa o activati azi.

Vodafone ar putea sa integreze aceasta promotie si intr-o oferta separata pentru a le oferi si mai multe motive clientilor sa profite de promotiile de acest gen, asa ca trebuie sa fiti atenti la tot ce se intampla.