Telefoanele Huawei: Decizia cu IMPACT Urias pentru Clienti

Telefoanele Huawei vor fi afectate extre de mult de o decizie foarte importanta care va fi impusa in mod oficial, iata ce se intampla cu ele acum.

Telefoanele Huawei presiune

Telefoanele Huawei sunt tintele unei decizii foarte importante care va avea fara dubiu un impact foarte important asupra clientilor din intreaga lume, iar asta reprezinta o noua problema majora pentru compania chinezeasca. Mai exact, ieri a fost anuntat faptul ca SUA urmeaza sa impuna o noua interdictie majora impotriva companiei Huawei care ar impiedica-o efectiv sa isi mai poata cumpara procesoare, si diverse alte chip-uri pentru telefoanele Huawei din viitor.

Telefoanele Huawei sunt astfel lasate fara componentele esentiale care sunt acum folosite de catre compania chinezeasca pentru dispozitivele pe care le vinde in lumea intreaga, exceptand SUA. Decizia venita de la americani are menirea de a bloca un vid legislativ care le-a permis chinezilor sa isi faca in continuare telefoanele Huawei cu tehnologii americane, dar in afara SUA, iar asa au putut lansa multe modele noi de telefoane mobile, chiar si fara aplicatii, sau servicii Google.

Telefoanele Huawei: Decizia cu IMPACT Urias pentru Clienti

Telefoanele Huawei nu sunt singurele afectate de aceasta situatie, iar asta pentru ca inclusiv calculatoarele, laptop-urile, sau chiar echipamentele de telecomunicatii ale chinezilor sunt in aceeasi situatie. Totusi, telefoanele Huawei sunt in centrul atentiei tot timpul, astfel ca multa lume se va concentra asupra lor in perioada urmatoare, iar asta pentru ca de la ele vin si o buna parte dintre banii pe care compania ii genereaza in fiecare trimestru fiscal.

Telefoanele Huawei nu vor mai putea fi produse dupa adoptarea acestei modificari legislative de catre guvernul SUA, si desigur ca asta e o problema foarte serioasa pentru chinezi. China vrea sa impuna restrictii asupra unor companii americane din cauza a ceea ce vrea sa faca SUA in momentul de fata, astfel ca telefoanele Huawei ar putea avea o sansa daca la nivel diplomatic amenintarile vor duce la o retragere a schimbarii de catre executivul american.

Telefoanele Huawei sunt apreciate in lumea intreaga de catre foarte multa lume, ele fiind cumparate in cantitati mari de catre multe persoane, dar cu o asemenea initiativa legislativa, productia lor va deveni imposibila.