Android: Noua Functie GROZAVA ce-ar Trebui sa Entuziasmeze

Android are pregatita o noua functie grozava in versiunea 11, una care ar trebui sa ii entuziasmeze pe oamenii din intreaga lume, iata ce ar fi oferit.

Android expirare

Android are foarte multe schimbari importante pregatite in versiunea 11, cea care este in plin proces de pregatire pentru lansare, ea fiind asteptata de catre foarte multa lume in momentul de fata. Pentru versiunea 11 a Android este deja dezvaluita una dintre functiile cele mai importante care vor fi oferite, mai exact una care blocheaza in mod automat permisiunile pe care unele aplicatii le au pentru a accesa date din telefoanele utilizatorilor.

Android va avea aceasta functionalitate implementata in mod automat pentru ca utilizatorii sa nu mai aiba aplicatii care au prea multe permisiuni, iar ideea in sine este sa fie impiedicata extragerea de informatii fara ca oamenii sa stie. Google a gandit functia foarte bine pentru utilizatorii din toata lumea, astfel ca telefoanele cu Android vor dezactiva in mod automat aceste permisiuni dupa o anumita perioada de timp, care ar putea fi personalizata, fara ca utilizatorii sa mai faca ceva.

Android: Noua Functie GROZAVA ce-ar Trebui sa Entuziasmeze

Android are foarte multe aplicatii care cer in mod inutil permisiuni la anumite date, si fura tot felul de informatii fara ca utilizatorii sa stie, insa solutia aceasta este una care merita pe deplin laudata. Google reuseste in acest mod sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a fi protejati in mod automat de Android de aplicatiile malitioase care nu vor altceva decat sa le faca rau, si in final ideea in sine este una extrem de buna, care merita laudata in totalitate.

Android ne va afisa din nou o notificare pentru a acorda unei aplicatii permisiunea de a accesa datele din telefoanele noastre, daca aceasta a expirat in mod automat. Desigur ca prea multe detalii nu se cunosc deocamdata cu privire la aceasta functie, dar e de asteptat sa fie una care a fie usor de folosit, si care sa fie intr-adevar utila pentru utilizatorii care chiar au nevoie de asa ceva in telefoanele lor pentru a se simti mai protejati.

Android va avea aceasta functie noua inclusa in versiunea 11, si ramane de vazut exact cand anume ar urma aceasta sa fie lansata pentru toata lumea, deci trebuie sa mai avem rabdare.