DACIA Logan 3: LANSAREA Masinii se Apropie cu Pasi Repezi

DACIA Logan 3 se apropie tot mai mult de lansare in momentul de fata, iata ce decizie a luat producatorul roman pentru noul model important de masina.

DACIA Logan 3 romania

DACIA Logan 3 are lansarea foarte aproape, sau cel putin asta vedem din ceea ce se intampla in ultima perioada in Romania, iar vestile sunt foarte bune pentru toata lumea acum. Conform marturiilor de pe unele forumuri dedicate fanilor masinilor DACIA, se pare ca prin Romania a inceput testarea unei versiuni camuflate a unui model Sandero, iar asta inseamna ca e foarte posibil sa vedem in curand inclusiv DACIA Logan 3 testata in tara noastra.

DACIA Logan 3 va ajunge mai mult ca sigur pe drumurile din Romania din moment ce versiunea de test a Sandero este deja pe unele drumuri, camuflata, si este testata inclusiv pe drumurile noastre. E foarte posibil ca DACIA Logan 3 sa fie deja testata de catre producatorul roman in unele zone din tara, dar ea sa nu fi fost surprinsa in vreo imagine pana in momentul de fata, lucru perfect usor de inteles pentru ca pana acum traficul a fost restrictionat.

DACIA Logan 3: LANSAREA Masinii se Apropie cu Pasi Repezi

DACIA Logan 3 este testata in alte tari de ceva vreme pentru a se vedea cum se comporta masina pe drumurile publice, un proces obligatoriu inainte ca orice masina sa fie lansata de un producator. Testarea inclusiv in Romania este deasemenea obligatorie pentru DACIA Logan 3 inainte de a fi lansata, iar asta pentru ca multe modele se vor vinde si la noi in tara, iar drumurile de aici nu sunt la fel de bune precum in alte state europene, dupa cum prea bine stiti deja.

DACIA Logan 3 are, de catre unele zvonuri, anuntata o posibila lansare undeva pe la inceput de an 2021, iar ceea ce vedem pe drumurile publice este o confirmare a faptului ca ele au un dram de adevar in spate. E foarte posibil ca DACIA Logan 3 sa fie prezentata in cadrul salonului auto de la Paris, din toamna acestui an, iar lansarea pentru clienti sa fie programata pentru undeva pe la inceputul anului viitor, dar deocamdata nu se cunosc si date.

DACIA Logan 3 nu are deocamdata si vreun posibil pret de vanzare anuntat, dar e improbabil ca acesta sa fie cu mult diferit fata de cele pe care le vedem pentru actualele modele.