Samsung GALAXY Note 20: PREMIERA Colosala ce ATACA iPhone 12

Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa aiba parte de o premiera colosala impotriva iPhone 12, sau a Huawei, iata ce a pregatit Samsung pentru toti clientii.

Samsung GALAXY Note 20 sonic

Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa fie lansat cu o premiera uriasa care vine chiar impotriva iPhone 12, si vorbim despre o schimbare pe care aproape oricine si-ar dori sa o vada pentur un telefon. Mai exact, in Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa fie implementat un nou cititor de amprente ultrasonic numit 3D Sonic Max, acesta fiind produs de catre cei de la Qualcomm, si este cu mult superior celui care e folosit in actualele modele de telefoane ale coreenilor.

Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa aiba un cititor de amprente a carui zona de citire este de 17 ori mai mare decat cea a modelului anterior, iar asta inseamna ca deblocarea telefonului va fi mult, mult mai usoara. Desigur ca acest nou cititor de amprente din Samsung GALAXY Note 20 va face recunoasterea si deblocarea mult mai rapid, urmand deasemenea a fi si mult mai usor de folosit decat in cazul celor care este activ in momentul de fata in dispozitive.

Samsung GALAXY Note 20: PREMIERA Colosala ce ATACA iPhone 12

Samsung GALAXY Note 20 va avea un cititor de amprente care va permite deasemenea si folosirea a doua degete pentru deblocare, ceva ce nu exista in alte telefoane mobile, si ceva ce iPhone 12 nu are integrat. Aceasta schimbare, daca va permite folosirea simultana a amprentelor pentru deblocare, va face din Samsung GALAXY Note 20 un telefon extrem de bine protejat impotriva oricui, sau cel putin aceasta ar trebui sa fie situatia in teorie.

Samsung GALAXY Note 20 ar trebui sa scape deasemenea si de problema modelelor anterioare, care puteau avea cititorul de amprente pacalit de o simpla folie aplicata pe ecran, ceva ce desigur ca a suparat multa lume. Acum e improbabil ca Samsung GALAXY Note 20 sa treaca printr-o problema similara cu un asemenea cititor de amprente integrat de catre Samsung, dar ramane de vazut ce se va intampla in realitate cu noul telefon.

Samsung GALAXY Note 20 ar trebui sa fie prezentat undeva in cursul lunii august de catre compania coreeana, insa ramane de vazut cand va fi lansat, din moment ce Android 11 are lansarea intarziata.