Facebook afiseaza localurile din jurul tau pentru a le ajuta

facebook localuri

Facebook a luat o noua decizie foarte importanta in aceasta pandemie de Coronavirus, si a hotarat sa implementeze in aplicatie o functionalitate speciala care le afiseaza clientilor localurile cele mai apropiate pentru a le sustine in aceasta perioada.

Facebook afiseaza restaurante de toate tipurile, farmacii, sau diversi producatori care in aceasta perioada au afacerile deschise, si e interesant de vazut ce anume ofera fiecare in parte pentru a va face o idee cu privire la ceea ce puteti primi de la ei.

Facebook afiseaza localurle in functie de locatia noastra, astfel ca nu vom vedea ceva care se afla la distanta mare de noi, ceea ce desigur ca este perfect normal, astfel ca daca va plimbati prin oras, veti vedea cu siguranta mai multe localuri pe care le puteti sustine.

facebook localuri ajutor

Facebook vine cu aceasta masura pentru a sustine localurile care in perioada pandemiei de Coronavirus au nevoie de o sustinere de acest gen pentru a continua sa isi desfasoare activitatea in conditiile cele mai bune, lucru foarte important, de altfel.

Facebook a lanst deja aceasta functionalitate in unele tari de pe glob, si continua sa o extinda in altele, astfel ca ramane sa vedem cand anume va ajunge ea si in Romania pentru a putea sustine localurile care ne intereseaza cu adevarat.