Samsung GALAXY Fold 2: Primele Informatii despre Specificatii

Samsung GALAXY Fold 2 are parte de primele informatii cu privire la specificatiile pe care telefonul le va avea, iata ce este pregatit pentru clienti.

Samsung GALAXY Fold 2 informatii

Samsung GALAXY Fold 2 va fi al treilea model de telefon pliabil pe care compania Samsung il va lansa pentru clientii din intreaga lume, dupa cum prea bine stiti deja, iar azi aflam unele detalii despre specificatii. Conform unui leaker care a furnizat foarte multe informatii valide in legatura cu Note 20, se pare ca Samsung GALAXY Fold 2 urmeaza sa vina cu un ecran care are diagonala de 8 inch, adica similar cu cel din versiunea lansata anul trecut.

Samsung GALAXY Fold 2 urmeaza deasemenea sa aiba si o rezolutie de 2213 x 1689 pixeli, mica, dar de asteptat avand in vedere ca vorbim despre un ecran care este flexibil, nu unul fix. DPI-ul acestui ecran va fi de 372, mult mai mic decat in cazul altor modele de telefoane pe care coreenii l-au lansat, Samsung GALAXY Fold 2 urmand a fi avansat doar din anumite puncte de vedere, iar asta e normal deoarece ecranul in sine nu e usor de produs.

Samsung GALAXY Fold 2: Primele Informatii despre Specificatii

Samsung GALAXY Fold 2 va avea totusi o rata de refresh de 120 Hz pentru acest nou ecran, ceea ce desigur ca este foarte bine, tehnologia LTPO urmand a fi folosita pentru el de catre coreeni. Se pare ca Samsung GALAXY Fold 2 va avea o camera integrata printr-o perforatie in ecran, compania dorind sa integreze una sub ecran, dar tehnologia nu e 100% pregatita, astfel ca a fost luat decizia de a renunta la aceasta schimbare prea mare.

Samsung GALAXY Fold 2 va avea mai mult ca sigur un chip Qualcomm Snapdragon 865, sau Exynos 990, insa in cazul restului specificatiilor nu se cunosc prea multe deocamdata. Samsung GALAXY Fold 2 va fi totusi un telefon destul de impresionant, in final, insa desigur ca exista multe dezvaluit despre noul telefon, care din pacate ar urma sa fie la fel de scump precum modelul anterior pus in vanzare de catre compania coreana in 2019.

Samsung GALAXY Fold 2 ar urma sa fie prezentat impreuna cu seria Note 20, deci probabil undeva prin august, insa data sa de lansare depinde foarte mult si de momentul in care Android 11 va fi lansat.