CONTROVERSA din Fortnite care a Infuriat deja Multi Jucatori

controversa fortnite

Fortnite este in centrul unui nou scandal dupa ce jucatorii s-au revoltat dintr-un motiv destul de bine intemeiat, ceva ce nimeni n-ar vrea sa fie indreptat impotriva sa, dar iata ca se intampla si lucruri nu tocmai bune pentru cei care se joaca in serverele Epic Games.

Fortnite are o controversa uriasa in jurul faptului ca pentru calculatoare exista o functie speciala care ii ajuta pe jucatori sa-si tineasca mai usor inamicii, iar cei care se joaca de pe alte dispozitive vor ca aceasta sa fie eliminata in totalitate din cadrul titlului.

Fortnite are o problema destul de serioasa in aceasta functie, iar asta se cam vede in topurile jucatorilor care sunt activi in platforma, majoritatea avand calculatoare la care sunt conectate diverse controllere, deci ei isi pot omora mult mai usor inamicii.

Fortnite este folosit de foarte multi jucatori din lumea intreaga, iar mai jos il puteti vedea pe unul dintre cei mai buni in timp ce reclama ceea ce se intampla in cadrul jocului, lucru care desigur ca a fost reclamat si de catre multe alte persoane.

Fortnite are o problema atat de mare in aceasta functie incat oamenii au inceput sa se planga mult mai intens si pe retelele de socializare, iar cei de la Epic Games deocamdata n-au spus absolut nimic in legatura cu aceasta situatie, dar sigur o vor face.