Prezentarea Playstation 5 are acum si o Data Dezvaluita Deja

prezentarea Playstation 5

Playstation 5 a fost anuntata in mod oficial de catre cei de la Sony, insa pana in momentul de fata n-am avut ocazia de a vedea si cum arata efectiv noua consola, insa se pare ca aceasta “problema” va fi “rezolvata” peste nu foarte mult timp de catre japonezi.

Playstation 5 urmeaza sa fie prezentata in mod oficial pe data de 4 iunie, cel putin conform unui zvon venit de la un reputat reporter care a dezvaluit ca in acea zi va avea loc un eveniment special organizat de catre cei de la Sony pentru utilizatorii din intreaga lume.

Playstation 5 a avut atat de multe noutati dezvaluite pana acum incat design-ul era una dintre surprizele care au fost in mod neasteptat tinuta ascunsa de catre Sony, insa totul va fi dezvaluit peste foarte putin timp pentru toata lumea, ceea ce e o veste foarte buna.

Playstation 5 are doar design-ul ascuns pana in momentul de fata de catre Sony de utilizatorii din lumea intreaga, iar asta in mod complet neobisnuit pentru ca vorbim despre ceva ce asteapta foarte multa lume sa vada, mai ales ca au fost dezvaluite si specificatiile tehnice.

Playstation 5 este una dintre cele mai asteptate console care se afla in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, si in mod teoretic n-ar trebui sa mai treaca mult timp pana cand o vom vedea intr-un final prezentata in mod oficial pentru noi toti.