WhatsApp: TRUCUL din Aplicatie de care NU ai Stiut pana Acum

WhatsApp are un truc grozav in aplicatie pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce poti face acum, si nu ai stiut ca este posibil in telefoane.

WhatsApp discutii

WhatsApp are foarte multe trucuri ascunse printre functiile pe care compania americana le-a implementat pentru aplicatie de mesagerie, iar printre toate acestea se ascund si cateva surprize interesante. Astazi va spun cum puteti afla foarte rapid persoanele cu care aveti cele mai multe conversatii in cadrul platformei de mesagerie WhatsApp, iar asta va poate spune persoanele cu care interactionati cel mai des, daca aveti mai multi prieteni cu care sa vorbiti.

WhatsApp are un meniu special in interiorul sau care ne permite sa vedem care dintre conversatiile facute cu prietenii nostru genereaza cel mai mare consum de spatiu din terminalele noastre. Persoanele cu care discutati cel mai mult, cu care schimbari cele mai multe poze, sau clipuri video, vor aparea printre primele in aceasta listare de contacte cu care discutam, conversatiile cele mai lungi ocupand si cel mai mult spatiu in dispozitivele noastre.

WhatsApp: TRUCUL din Aplicatie de care NU ai Stiut pana Acum

WhatsApp listeaza diferit aici contactele in raport cu sectiunea unde avem listate conversatiile noastre, iar asta pentru ca acolo se afiseaza conversatiile in baza celor mai recente mesaje. In sectiunea speciala privind spatiul sunt listate contactele in functie de interactiuni cu mesaje si continut multimedia, si da, e posibil sa fie putin inselatoare listarea, dar chiar si asa, persoanele cu care interactionati cel mai mult vor aparea acolo fara discutie, si asta poate fi de ajutor.

WhatsApp ne ajuta cu aceasta sectiune sa aflam si cat spatiu inutil ocupa pozele si filmele pe care le primim de la diverse persoane, acesta putand ajunge sa ocupe zi cativa GB de spatiu in telefoanele noastre. Multumita acestei sectiuni putem scapa de unele tipuri de continut care nu ne sunt utile, si e bine sa fiti atenti la ceea ce apare pe acolo, pentru ca sigur exista multe lucruri inutile de care nu avem nevoie, si asa aflati ce alte optiuni mai trebuie sa dezactivati.

WhatsApp are aceasta functionalitate disponibila pentru toate telefoanele pe care poate fi instalata aplicatia de mesagerie, deci puteti sa va uitati cu atentie la ceea ce apare pe acolo.