DIGI Romania: Anuntul cu o SURPRIZA foarte Mult Asteptata

DIGI Romania a facut un anunt care a surprins foarte multi romani deoarece il asteptau de foarte multa vreme, iar intr-un final au ceea ce-si doreau

DIGI Romania bundesliga

DIGI Romania a facut un anunt cu o surpriza foarte mult asteptata de catre clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca perioada starii de urgenta a dus si multe dezamagiri pentru unii dintre romani. Vorbim despre faptul ca DIGI Romania a confirmat ca va reincepe sa transmita prin Digi 4K prima liga de fotbal din Germania, Bundesliga, pentru toti cei care au abonament si urmaresc acest post de televiziune in momentul de fata in tara noastra.

DIGI Romania nu este singurul furnizor de servicii de televiziune prin cablu care transmite meciurile din Bundesliga, dar este unul dintre cei doi care o face inclusiv in format 4K. Cei de la DIGI Romania transmit pentru clienti atat postul de televiziune Digi 4K, cat si Eurosport 4K, ambele avand multe competitii sportive disponibile pentru clientii din toata tara, dar asta desigur doar daca ele mai au efectiv loc pe undeva pe planeta, Germania fiind una dintre putinele tari in care se mai joaca fotbal.

DIGI Romania: Anuntul cu o SURPRIZA foarte Mult Asteptata

DIGI Romania nu mai transmite meciuri din alta liga in format 4K deocamdata pentru ca nu are de unde sa mai transmita ceva, atat Seria A, cat si La Liga fiind suspendate, impreuna cu Ligue 1. Fara aceste competitii sportive, nu exista prea multe altele in lumea fotbalului de care sa fie foarte multi oameni interesati, insa DIGI Romania transmite oricum ceea ce poate, iar Bundesliga este una dintre cele mai importante competitii de fotbal din intreaga lume.

DIGI Romania a reinceput sa transmita meciurile chiar din acest weekend, astfel ca foarte multi romani au avut ocazia de a urmari spectacolul fotbalistic din Germania, si au fost cateva meciuri importante. DIGI Romania va continua sa transmita meciurile de acolo, la fel ca si cele din alte ligi de fotbal, dar desigur doar daca acestea vor reincepe la un moment dat, sansele fiind destul de mari ca in Italia si Spania sa se mai joace fotbal in urmatoarele luni.

DIGI Romania ofera Digi 4K sub forma de extraptiune pentru abonamentul de televiziune, iar cu 5 LEI pe luna aveti acces la continut 4K ce in mod normal nu e disponibil oriunde.