GTA 6: OFICIAL, Primele Informatii despre LANSAREA Jocului

0

GTA 6 fiscal

GTA 6 a avut aseara primele informatii oficiale dezvaluite cu privire la lansarea noului joc, iar asta pentru ca Take Two, care detine Rockstar Games, a organizat conferinta trimestriala pentru prezentarea rezultatelor financiare pentru toti analistii si investitorii.

GTA 6 nu va fi lansat in cursul acestui an, compania americana evitand sa spuna direct acest lucru, dar a spus ca nu are in anul fiscal 2020 planificata lansarea vreunui nou joc important, deci e destul de clar ca putem sa-l scoatem din ganduri inclusiv pe acesta.

GTA 6 ar putea fi lansat in 2021, sau 2022, iar cand Take Two face referire la anul fiscal, se refera la cel care, pentru companie, incepe de la 1 aprilie, nu de la 1 ianuarie, deci in mod sigur 1 an de zile n-ar trebui sa vedem jocul, daca Take Two nu a facut altceva decat sa ne deruteze.

GTA 6 ar putea fi lansat chiar si in 2022, iar asta pentru ca Take Two ar da de inteles ca nici in anul fiscal 2021 nu va avea vreun joc important pregatit, insa totul depinde si de cum va merge procesul de dezvoltare pentru titlu, si de cata nevoie va avea de jocuri noi.

GTA 6 este vazut ca un titlu care sa aduca extrem de multi bani pentru cei de la Take Two, astfel ca va fi interesant de vazut in ce masura se va respecta ceea ce se spune acum, sau vom vedea titlul chiar mai devreme decat spune compania in acest moment.