Netflix: Avantajul URIAS de care se pot BUCURA Toti Abonatii

Netflix are un avantaj urias de care se bucura clientii sai din lumea intreaga, iata ce ofera in plus fata de alte platforme similare existente.

Netflix satisfactie

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere, dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, iar abonatii sai se bucura de un foarte mare avantaj care nu exista la alte platforme similare acum. Conform unui studiu facut in SUA in randul platformelor de streaming video la cerere, se pare ca Netflix este de departe platforma de care se plange cel mai mic numar de clienti, iar aici vorbim despre variatele probleme care apar la serviciile de acest gen.

Netflix are cele mai putine probleme cu disponibilitatea continutului pentru vizualizare, dintre toate marile platforme din SUA, adica Hulu, Amazon Prime Video, Disney+, si nu numai. Conform studiului facut de catre JD Power in SUA, abonatii Netflix au raportat doar 0.7 probleme per ora de redare de continut in platforma, cu mult sub 0.11 la Hulu si Amazon Prime, sau 0.12 la Disney+, ceea ce reprezinta un foarte mare avantaj pentru toti dintre ei.

Netflix: Avantajul URIAS de care se pot BUCURA Toti Abonatii

Netflix are si multe ditre filmele si emisiunile preferate de catre abonatii care platesc pentru serviciile sale, ceea ce este si normal, altfel ei n-ar mai plati ceva pentru a vedea continut in platforma. Interesant este ca si daca ar fi pusi sa aleaga intre mai multe servicii de streaming video la cerere, 54% dintre participantii la studiu aleg Netflix, mult mai putini alegand alte platform, desi participantii sunt utilizatori ai diverselor platforme de streaming din SUA.

Netflix n-a adunat aproape 170 de milioane de abonati fara sa depuna si multa munca, si nici nu-i tine fara la fel de multa munca, astfel ca rezultatele pe care le obtine in studiile de acest gen sunt normale. Faptul ca Netflix este atat de popular e doar o noua dovada a faptului ca investitiile de zeci de miliarde de dolari pentru continut nou in ultimii ani n-au fost in zadar, iar compania isi creste in mod constant alocarile pentru avea cat mai multe noutati.

Netflix a anuntat recent o decizie foarte importanta si a readus calitatea redarii filmelor si clipurilor video la normal dupa o perioada in care a decis sa o reduca pentru a nu congestiona retelele de internet in plina pandemie de Coronavirus.