Huawei: Noua LOVITURA DURA Neasteptata Venita din Partea SUA

Huawei primeste o noua lovitura foarte dura din partea SUA, iata ce decizie foarte importanta a fost luata si impusa la cererea lui Donald Trump.

Huawei reprezentante

Huawei a primit o noua lovitura serioasa din parte alui Donald Trump si a SUA la doar cateva zile dupa alta menita sa-i blocheze intr-o foarte, foarte mare masura activitatea in productia de telefoane, si nu numai. Acum vorbim despre o extindere si mai mare a sanctiunilor pe care Donald Trump le-a impus impotriva Huawei, mai exact el a cerut ca subsidiarele companiei din mai multe tari de pe glob sa fie incluse pe lista celor care nu pot avea legatura comerciale cu SUA.

Huawei are subsidiarele din India si multe alte zone de pe glob trecute pe lista companiilor care nu pot avea legaturi comerciale cu companii din SUA, noua interdictie venind la doar cateva zile in urma celei principale. Huawei a avut de la bun inceput interzise in SUA companiile care activau acolo si erau in stranse legaturi comerciale cu unele companii locale, cele din afara SUA si China ramanand fara restrictii, dar Trump a decis ca asta nu mai este normal.

Huawei: Noua LOVITURA DURA Neasteptata Venita din Partea SUA

Huawei ar mai fi putut face afaceri cu unele companii ameicane prin subsidiarele din alte tari multumita faptului ca acele anu au fost interzise in mod explicit de catre guvernul SUA. Prea multe detalii despre ce s-a intamplat nu exista in momentul de fata insa din moment ce in SUA s-a luat decizia ca ele sa fie incluse pe lista de companii care nu pot face afaceri cu vreo companie din SUA, e clar ca Huawei a incercat sa se foloseasca de ele intr-un fel, sau altul.

Huawei a facut tot ceea ce a putut pentru a trece peste sanctiunile pe care SUA i le-a impus, si stim cu totii ca n-au fost putine, asa ca nimeni n-o poate condamna ca nu a facut orice i-a stat in putinta. Donald Trump n-a prea fost chiar atat de darnic pentru mult timp cu Huawei si dupa un an in care le-a oferit si companiilor americane posibilitatea de a se obisnui cu noua realitate, iata ca acum introduce noi sanctiuni, chiar mult mai dure decat cele anterioare.

Huawei are acum blocata si mai mult din activitatea pe care o desfasura in trecut, iar aceasta situatie are sanse foarte mari de a continua pentru ca SUA nu pare dispusa sa renunte la sanctiunile actuale.