Vodafone: Anuntul foarte IMPORTANT pentru Clientii din Tara

Vodafone a facut un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, iata ce spune operatorul de telecomunicatii cu privire la initiativa sa.

Vodafone cooperare

Vodafone a facut un anunt foarte important pentru toti clientii din tara zilele trecute, compania de telecomunicatii avand o surpriza foarte mare pentru cei care-i folosesc serviciile, si e bine sa stim ce se intampla. Cei de la Vodafone au fost de acord sa furnizeze analize si statistici despre clientii lor in ideea de a preveni si combate Coronavirus, conform documentului de mai jos care a fost publicat de catre grupul de telecomunicatii destul de recent.

Vodafone si-a anuntat clientii prin SMS in legatura cu aceasta initiativa, datele urmand a fi trimise catre Comisia Europeana, ele urmand a ajuta la intelegerea modului in care Coronavirus se raspandeste. Datele de mobilitate ale clientilor de la Vodafone vor fi combinate cu date de la alti operatori de telecomunicatii din Europa pentru a impiedica raspandirea Coronavirus pe tot continentul, si vorbim despre o initiativa anuntata cu cateva saptamani in urma.

Vodafone: Anuntul foarte IMPORTANT pentru Clientii din Tara

Vodafone va urmari pe unde se plimba clientii sai in baza datelor furnizate de catre turnurile de telefonie mobila, si va crea analize si statistici pe care le va furniza Comisiei Europene. Acestea vor fi combinate cu datele oferite de catre alti operatori de telecomunicatii, totul in ideea de a ajuta autoritatile sa inteleaga mai usor cum anume se misca oamenii, si cum anume se raspandeste Coronavirus in randul comunitatilor din diverse tari de pe glob.

Vodafone contribuie la lupta impotriva Coronavirus prin aceasta metoda, si o face intr-un mod foarte important pentru toti clientii sai din Romania, ceva ce ar trebui sa faca inclusiv alti operatori de telecomunicatii. Separat de Vodafone, inclusiv grupurile “mama” ale Orange si Telekom au anuntat ca vor participa la aceasta initiativa a Comisiei Europene, insa deocamdata n-a venit nicio informatie de la ei cu privire la ceea ce se intampla in Romania.

Vodafone mai mult ca sigur nu va ramane pentru mult timp singurul operator de telecomunicatii care va furniza date de acest gen catre Comisia Europeana, asa ca ne putem astepta ca informari similare sa vina si de la Orange sau Telekom.