Facebook le va permite angajatilor sa lucreze doar de acasa

0

Facebook a facut un anunt extrem de surprinzator aseara, prin vocea presedintelui sau, Mark Zuckerberg, astfel ca le va permite tuturor angajatilor sa lucreze in mod permanent de acasa, daca nu vor sa mai vina la birourile companiei.

Facebook sustine ca undeva pe la aproape jumatate din numarul total de angajati ar urma sa aleaga sa munceasca de acasa in urma acestei decizii, lucru care desigur ca va aduce si multe beneficii financiare pentru companie pe termen lung.

Facebook este prima mare companie care ia o asemenea decizie in urma pandemiei de Coronavirus, si totul probabil pentru ca a vazut ca oamenii sunt cel putin la fel de productivi chiar si atunci cand muncesc de acasa, lucru care a fost observat de analisti in mai multe tari de pe glob.

Facebook are aproape 50.000 de angajati la nivel global in momentul de fata, iar daca ar lucra intr-adevar jumatate doar de acasa, atunci am vorbi despre sume uriase economisite cu asigurarea de mancare, bauturi, alte beneficii pentru angajati, impreuna cu costurile de transport, sau ale chiriilor.