Samsung GALAXY S30: VIDEO care a UIMIT Fanii din Toata Lumea

Samsung GALAXY S30 apare astazi intr-un clip video care a uimit foarte multi fani din toata lumea, iata ce am putea vedea de la compania Samsung in 2021.

Samsung GALAXY S30 apare astazi intr-un clip video care a uimit foarte multi fani din intreaga lume, noul model de telefon fiind prezentat intr-o versiune care ne arata cat de grozav poate fi. Vorbim despre un concept pentru Samsung GALAXY S30 care in baza a ceea ce stim acum are sanse foarte mici, sau cam inexistente, de a fi transformat in realitate, insa asta n-ar trebui sa sperie pe cineva, pentru ca nu vorbim despre ceva imposibil de realizat.

Samsung GALAXY S30 este prezentat in conceptul de mai sus ca un telefon care are camera ascunsa sub ecranul sau, dar care are deasemenea in zona laterala a carcasei un ecran secunda. Acol puteti vedea ca exista butoane pentru controlarea volumului, dar si diverse scurtaturi pentru a trimite mesaje, a face apeluri telefonice, sau a accesa anumite aplicatii, Samsung GALAXY S30 fiind gandit intr-un mod destul de complex in concept impresionant.

Samsung GALAXY S30: VIDEO care a UIMIT Fanii din Toata Lumea

Samsung GALAXY S30 are deasemenea prezentat un design diferit si pentru carcasa, cu o camera care nu arata cu mult mai bine decat cea care exista in momentul de fata. In ciuda acestui lucru, vorbim despre o camera care pare sa fie mai bine integrata in carcasa Samsung GALAXY S30 decat este acum cea din S20, iar aceasta ar fi o schimbare pe care multi dintre fanii companiei Samsung, insa e greu de spus cat de usor poate fi realizat design-ul.

Samsung GALAXY S30 ar putea fi lansat totus in 2021 cu o camera frontala ascunsa sub ecran, daca tehnologia va putea fi pregatita la timp, iar asta spera foarte multa lume de cateva luni. Cei de la Samsung testeaza tehnologia cu diversi parteneri, si pe unele prototipuri, iar unele zvonuri au spus ca Samsung GALAXY S30 ar urma sa vina cu aceasta schimbare, dar totul depinde de posibilitatea de a finaliza la timp aceasta tehnologie importanta.

Samsung GALAXY S30 va fi prezentat in luna februarie a anului 2021, iar lansarea in magazine ar putea avea loc undeva pe la cateva saptamani distanta de acel punct.