Jandarmeria Romana: Explicatii privind parasirea localitatii

Jandarmeria Romana activitati sportive

Jandarmeria Romana s-a hotarat sa publice o serie de explicatii cu privire la motivele din cauza carora cetatenii romani pot parasi localitatile in care se afla pentru a face diverse activitati, iar mai jos aveti explicatia pentru cele ce se desfasoara in aer liber.

Jandarmeria Romana le spune romanilor cum trebuie sa completeze declaratia pe propria raspundere daca vor sa iasa din localitate in perioada urmatoare, si vorbim despre un mod destul de simplu de a face totul daca vreti sa va plimbati.

“Dacă în weekendul acesta v-ați hotărât să părăsiți localitatea pentru a desfășura activități sportive în aer liber, nu uitați să bifați punctul 8 din declarația pe propria răspundere, necesară pe timpul stării de alertă.

Odată cu redeschiderea traseelor turistice, jandarmii montani se vor afla în teren, pentru a vă sprijini și îndruma. În cazul producerii unor evenimente nedorite sau în orice situație în care aveți nevoie de sprijin, vom fi prezenți.

Până atunci, nu uitați de principalele recomandări și respectați măsurile de prevenire a răspândirii pandemiei cu noul Coronavirus.”

Dacă în weekendul acesta v-ați hotărât să părăsiți localitatea pentru a desfășura activități sportive în aer liber, nu…

Publicată de Jandarmeria Română pe Vineri, 22 mai 2020