CEC Bank: Anuntul pentru TOTI Clientii, ce Trebuie sa Stii

CEC Bank a facut un anunt de interes pentru toti clientii din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum in legatura cu aceasta veste foarte buna.

CEC Bank formular

CEC Bank a publicat un anunt cu care-i vizeaza pe toti clientii sai din Romania astazi, si vorbim despre ceva care ar trebui sa fie in atentia tuturor oamenilor pentru ca vorbim despre o informatie de interes. Mai exact, cei de la CEC Bank si-au anuntat clientii ca pot scapa de actualizarea datelor personale atunci cand merg intr-o agentie a bancii, si ca pot face asta online direct pe website-ul bancii, ca o solutie pentru distantarea sociala.

CEC Bank le permite clientilor sa-si actualizeze datele online pentru a nu-i mai tine in mod inutil in agentiile sale in momentele in care acestia vor sa mearga in agentii cu alte probleme. Solutia este una buna pentru actualizarea datelor poate dura cateva minute, daca nu exista probleme cu aplicatiile prin care se facea sta, iar masura luata de catre CEC Bank poate reduce durata necesara pentru rezolvarea problemelor in agentiile sale.

CEC Bank: Anuntul pentru TOTI Clientii, ce Trebuie sa Stii

CEC Bank a creat un formular special pe website-ul sau in care poate fi completat de catre clienti, insa el trebuie descarcat in calculatoare inainte ca acest lucru sa se intample. Dupa cum puteti vedea mai jos, CEC Bank are pe website-ul sau un formular pe care oricine il poate descarca, si il poate completa cu datele sale personale, el trebuind semnat, si reincarcat in website-ul bancii de catre client pentru ca informatiile sa fie inregistrate.

CEC Bank oferă posibilitatea de actualizare și completare online a datelor personale ale clienților săi.Descarcă…

Publicată de CEC Bank pe Vineri, 22 mai 2020

CEC Bank accepta cel mai probabil inclusiv poze facute acestor documente, nu neaparat scanari, astfel ca in mod normal procedura ar trebui sa fie una destul de simpla. Daca treceti prin acesti pasi, ar trebui sa va scutiti de timp pierdut fara rost intr-una dintre agentiile CEC Bank pentru ca aceste date sa fie inregistrate in sistemul sau, deci in mod teoretic ar trebui a beneficiem de un proces mult mai simplu pentru a face ceva ce in mod normal nu putea fi facut online.

CEC Bank a implementat mai multe metode pentru a-i proteja pe clientii sai din Romania in aceasta perioada, iar aceasta este cea mai recenta dintre ele, in timpul starii de alerta.