Fortnite: Ceasul MISTERIOS, care Anunta un Eveniment URIAS

Fortnite ceas

Fortnite are de zilele acestea un ceas misterios prezent pentru cei care intra in joc, iar acesta anunta un eveniment urias care urmeaza sa aiba loc in perioada urmatoare in cadrul jocului in care sunt angrenate foarte multe persoane in acest momen.

Fortnite are un ceas care pare sa numere inapoi orele spre ziua de 30 mai, la ora 21:05, adica fix duminica viitoare, in mai putin de o saptamana, iar atunci va avea loc un eveniment cu adevarat important care va schimba total lumea virtuala din cadrul jocului.

Fortnite urmeaza sa aiba atunci initiat, cel mai probabil, un eveniment care are legatura si cu dispozitivul de sfarsit de “lume”, iar in urma sa se va face probabil trecerea spre urmatorul sezon al jocului pe care Epic Games il dezvolta in momentul de fata.

Fortnite a avut lansarea celui de-al treilea sezon amanata de catre Epic Games deja din cauza faptului ca pandemia de Coronavirus a cam incurcat planurile de dezvoltare ale acestuia, insa iata ca noul ceas vine sa confirme faptul ca ne asteapta o schimbare mare in curand.

Fortnite ceas eveniment

Fortnite va avea parte de foarte multe noutati interesante in cel de-al treilea sezon, unele dintre ele fiind asteptate de catre foarte multa lume de ceva vreme, astfel ca ramane doar sa asteptam cu rabdare pentru a vedea ce anume va fi lansat in mod oficial.