LUNA: Planul INCREDIBIL pentru a o EXPLOATA, precum Pamantul

LUNA este in centrul unui plan incredibil care este pus la cale in momentul de fata, iata cum ar urma sa fie exploatata, exact precum este Pamantul.

LUNA exploatare

LUNA este in centrul unor planuri incredibile ale caror singur scop este de a exploata satelitul natural al Pamantului doar pentru ca diverse entitati sa isi adune profitul de care au nevoie pentru a creste pretul propriilor actiuni. In SUA exista numeroase companii care fac acum planuri pentru a exploata luna si a extrage de acolo resurse pretioase care incep sa cam dispara de pe Pamant, si pe care nu prea ar avea de unde sa le ia in aceste conditii.

LUNA urmeaza sa fie urmatorul mare teritoriu pe care pamantenii vor sa il exploateze asa cum au facut cu Pamantul, iar asta pentru ca aici devine tot mai greu sa “curete” planeta de resurse, care pana la urma sunt finite. Pe luna diverse companii americane vor sa caute silicon pentru industriile care au nevoie de acest material pentru diverse produse care sunt fabricate in lumea intreaga, insa si Heliu-3, un material necesar pentru unele reactoare nucleare.

LUNA: Planul INCREDIBIL pentru a o EXPLOATA, precum Pamantul

LUNA are desigur si alte materiale “rare” care sunt folosite pentru fabricarea de circuite integrate, si nu numai, ele fiind la tot mai mare cautare pe masura cea industria de produse electronice e in continua crestere. Planurile pe care le fac diverse companii din SUA pentru a explora luna si a incerca sa o goleasca de materiale importante trebuie sa fie impartasite si cu alte companii din alte tari, deci procesul in sine nu este unul chiar atat de simplu, in final.

LUNA este totusi destul de departe de Pamant, astfel ca desi ar putea fi gasite materiale importante acolo, ele vor fi greu de transportat pe planeta, iar de aici va veni si una dintre cele mai mari probleme. E greu de spus in ce masura planurile la care viseaza acum diverse companii americane pot fi transformate in realitate, dar e destul de clar ca unele lucreaza intens la niste idei care sa le aduca in final mult mai multi bani decat genereaza in momentul de fata.

LUNA ramane un teritoriu indepartat si greu de explorat de catre pamanteni, astfel ca orice fel de planuri concepute acum, vor fi puse extrem de greu in aplicare de catre orice fel de companii.